Svi putevi Woodya vode u Rim - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Svi putevi Woodya vode u Rim

Svi putevi Woodya vode u Rim

Car pametnih romantičnih komedija stiže u Rim, u kojem će nastaviti snimati svoje posvete velikim kulturnim metropolama!

s.p. 08.03.2011 0 komentara

Svi putevi Woodya vode u Rim

Woody Allen je najavio snimanje svog sljedećeg filma kojeg će raditi ovog ljeta u 'vječnom gradu' - Rimu. Radišni redatelj izjavio je da je 'praznovjeran' pa je zatražio da ga se u ovoj fazi ne ispituje o scenariju i glumcima, valjda zato da ne urekne projekt.

Allen je usporedio Rim s ostalim važnim metropolama, te izjavio da 'voli te sofisticirane gradove'. Naglasio je da je fantastičan osjećaj raditi u njima, te naveo primjere snimanja 'Manhattana' u New Yorku, 'Match Pointa' u Londonu i 'Vicky Cristine Barcelone' u Barceloni.


'Vicky Cristina Barcelona', trailer.

'Svaki put je to poput objave ljubavi određenom mjestu'- dodao je Woody i objasnio da na veliki ekran projicira svoje osjećaje prema gradovima koji puno znače u njegovom životu. Allen se nada da će isto doživjeti i u Rimu kojeg će posjetiti i prije snimanja jer 26. ožujka gostuje sa svojom jazz grupom.

Inače, posljednji Allenov film je 'Midnight in Paris' koji je, dakako, snimljen u Parizu, a jedna od glavnih zvijezda je Carla Bruni. Taj film će 11. svibnja otvoriti 64. izdanje festivala u Cannesu pa će se tako potvrditi da je ljubav Woodyja Allena prema Francuzima i Europi - uzajamna!

Komentari

Nema komentara.