Evo nove Marilyn! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Evo nove Marilyn!

Evo nove Marilyn!

Počeo se snimati film o MM pa pogledajte kako u ulozi fatalne plavuše izgleda glavna glumica Michelle Williams.

s.p. 11.10.2010 0 komentara

Evo nove Marilyn!

Studio Weinstein Company objavio je početak snimanja novog filma o Marilyn Monroe koji će biti pun uglednih glumaca. Kao što smo i najavili, riječ je o filmu 'My Week with Marilyn' koji se temelji na memoarima Colina Clarka koji je kao mladi asistent u Londonu 1957. prisustvovao snimanju filma 'Princ i plesačica' u kojem su nastupali Laurence Olivier i Marilyn Monroe.

Ulogu Marilyn je umjesto Scarlett Johansson dobila Michelle Williams, a koliko glamurozno izgleda ta glumica možete provjeriti na prvoj službenoj fotografiji. Umjesto Ralpha Fiennesa u ulozi Laurencea Oliviera nastupit će jedan drugi britanski šekspirijanac, Kenneth Branagh, a Julia Ormond će zamijeniti Catherine Zetu-Jones u ulozi Vivien Leigh. Ulogu Colina Clarka dobio je Eddie Redmayne ('Dvije sestre za kralja'), a Dougray Scott ('Nemoguća misija 2') glumit će dramatičara Arthura Millera.

Od starih legendi nastupit će Judi Dench i Derek Jacobi, a među mladim snagama u filmu su Dominic Cooper ('Mamma Mia!') i 'Hermiona' Emma Watson. Film će se snimati 7 tjedana u studiju Pinewood i lokacijama u Londonu, a redatelj je Simon Curtis koji je poznat samo po TV filmovima. Nadamo se da će u ovom filmu vjerno prikazati ljepotu vječne Marilyn...
Komentari

Nema komentara.