Nacrtani traileri - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Nacrtani traileri

Nacrtani traileri

Dolaze crtići o zločestom superjunaku Mastermindu, usamljenoj ptici koja leti u Rio te o igračkama koje vole zabavljati gospodara.

s.p. 21.05.2010 0 komentara

Nacrtani traileri

Dosta vam je dobrih superjunaka? E, pa dolazi 'Mastermind' - film u kojem je glavni junak zločesti superjunak Mastermind koji najviše mrzi dobrog Metro Mana. Pompozni Metro Man pomaže čovječanstvu, žonglira bebama i skuplja obožavateljke, a jadni Mastermind kuje zločinačke planove i otima novinarku Roxanne Ritchi. Neurotičnom zlikovcu glas posuđuje Will Ferrell, zgodnog superjunaka tumači Brad Pitt, a Tina Fey iz 'Televizijskih posla' glumi novinarku u nevolji.

Evo još jedne animirane komedije s egzotičnim naslovom 'Rio'. Glavni junak je rijetka ptica koja vjeruje da je jedina preostala iz svoje vrste. Ipak, otkriva da postoji još jedna ptica njegovog roda, i to ženskog spola. Stoga usamljeni ptić napušta kavez koji mu je bio dom i kreće u Rio De Janeiro u potragu za ženkom koja mu je suđena. Glavne uloge tumače Anne Hathaway, Neil Patrick Harris, Rodrigo Santoro, George Lopez i Jake T. Austin, a film dolazi u kina sljedećeg proljeća.

'Priča o igračkama 3' ima novi trailer koji se pojavljuje samo na internetu. Glavna fora je staromodni narator koji najavljuje likove serijala, no vjerujemo da svi već znaju glavne junake - to su mladi Andy, hrabra igračka Woody i vrhunsko opremljeni Buzz Lightyear. Hrvatska premijera očekuje se 08.07.2010.

Komentari

Nema komentara.