Cure k'o cure, dečki k'o dečki - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Cure k'o cure, dečki k'o dečki

Cure k'o cure, dečki k'o dečki

Scarlett ponovo navlači korzet, Salma pušta bradu, a Jessica Biel jednostavno ostaje zgodna. Dečke ne zanima ljepota, igraju se murjaka i lopova.

filmski.net 11.01.2008 0 komentara

Cure k'o cure, dečki k'o dečki

Salma Hayek snima svoj prvi film nakon što je postala majka. U horor drami Paula Weitza 'Cirque du Freak' glumiti će Madame Trusk - bradatu ženu. Izgleda da su se Salmi omilile dlakave uloge (prijemila je to i naša kolumnistica Jasna Nanut) – za 'Fridu' je pustila obrve i brkove, pa se nadamo da za ovu ulogu neće pokušati uzgojiti pravu bradu. U svakom slučaju, za ženu koja je slovila za sex-bombu ovo svakako nije povratak u velikom stilu.

Za svoj seksipil ne brine se Scarlett Johansson koja će se okušati u ulozi ponosne škotske kraljice. Ona već zna da dobro izgleda u utegnutim korzetima – nakon 'Djevojke s bisernom naušnicom' i 'The Other Boleyn Girl' glumiti će u 'Mary, Queen of Scots'. Mary je inače bila poznata katolička kraljica koja je (navodno) pokušala smaknuti svoju protestantsku rođakinju, Elizabetu I. Priča je obrađena u filmu 'Zlatne godine kraljice Elizabete', a svoju verziju povijesnih događaja dati će redatelj Philip Noyce.

Ma tko je ne bi htio za snahu?!

Jessica Biel također igra ziheraški – ugovorila je nastup u još jednoj romantičnoj komediji. 'Easy Virtue' govori o razvedenoj Amerikanki koja se udaje za Britanca, a glavni problem joj je kako steći povjerenje njegovih otmjenih roditelja (glume ih Colin Firth i Kristin Scott Thomas). Oni koji žele vidjeti neku smioniju Jessicinu ulogu neka se strpe dok u kina ne dođe 'Powder Blue', u kojem glumi striptizetu.

Dok se Jessica igra striptizete, Johnny Depp i Christian Bale igrat će se lopova i policajaca u filmu 'Public Enemies' redatelja Michaela Manna. Priča je to o potjeri agenta FBI-a Melvina Purvisa za poznatim pljačkašem Johnom Dillingerom. Već smo najavili da bi Depp trebao glumiti lopova, a Balea su angažirali da bude na pravoj strani zakona. Baš kako i priliči glumcu koji utjelovljuje Batmana.

Komentari

Nema komentara.