Simpsons 2da Moon!!! - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Simpsons 2da Moon!!!

Simpsons 2da Moon!!!

Uskoro se novim sezonama na male ekrane vraća jedna od najotkačenijih, najdugovječnijih i najpopularnijih (crtanih) obitelji – The Simpsons.

i.p. 27.03.2006 1 komentara

Simpsons 2da Moon!!!

Od vremena kada su se prvi puta pojavili na našim telkama, 14. siječnja 1990. godine, Simpsonsi su postali najdugovječnija tv serija koja se prikazuje u udarnom terminu, a u svibnju 2007. godine će proslaviti i fantastičnu 400. epizodu.

Uz sve to, Simpsonsi su proglašeni i tv serijom sa najviše gostovanja što im je osiguralo mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda. Vremenom su postali dio pop kulture, vremena u kojem živimo, jer još od vremena kada je 'Gunsmoke' kuće CBS vladao malim ekranima, nije bilo tako popularne serije koju je publika tako prigrlila i obožavala.

Kad je kompanija Fox nedavno naručila snimanje još dviju sezona te Emmyem iznagrađivane animirane serije, najavivši nam tako da će nas Homer, Bart, Lisa i ostatak ekipe iz Springfielda nastaviti zabavljati i u 19. sezoni 2008. godine, Simpsonsi su se opasno približili obaranju rekorda te nekad popularne vestern serije koja se je uspješno vrtjela na malim ekranima punih 20 godina.

Nakon 17 sezona Simpsonse obožava publika i kritičari, koji ih još uvijek hvale i nagrađuju mnogobrojnim hvalospjevima, pa nimalo ne čudi što su do sada osvojili 21 Emmyja i nagradu Peabody. Čak je i Homerov zaštitni znak, njegova poznata fraza – 'D'oh!' – uvrštena kao službena riječ u Oxfordski rječnik engleskog jezika, a hollywoodska staza slavnih ukrašena je i njihovom zvijezdom.

Većinu vremena uspješnog prikazivanja glasovni talenti Simpsona nisu se mijenjali; Dan Castellaneta (Homer, Krusty, Grandpa Simpson, Mayor Quimby), Julie Kavner (Marge, Selma, Patty), Nancy Cartwright (Bart, Nelson, Ralph Wiggum), Yeardley Smith (Lisa), Hank Azaria (Moe, Apu, Chief Wiggum) i Harry Shearer (Mr. Burns, Ned Flanders, Principal Skinner) još uvijek su 'alive and kickin'.

U međuvremenu se radi i na dugometražnoj ekranizaciji Simpsonsa koja bi premijeru trebala imati kada serija prestane sa proizvodnjom, kadgod to bude, a čak se govorilo i o dugometražnoj igranoj verziji. Hoće li zaista do toga ikada doći li neće, još je nepoznato, ali ovdje možete pogledati kako bi to moglo izgledati.

Komentari
A: nicko 07.06.2007 Pogledaj profil

Simpson si zakon. Uvijek dobro dodju nakon napornog dana...