Hvala ti za ljubav - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Hvala ti za ljubav

Hvala ti za ljubav

Remember Me (2010.)

Summit Entertainment/Blitz

128' drama, romansa

Režija:           Allen Coulter

Uloge: Robert Pattinson, Emilie De Ravin, Chris Cooper, Lena Olin, Tate Ellington, Pierce Brosnan, Kate Burton, Gregory Jbara

Scenario:        Will Fetters, Jenny Lumet

Producent/i:   Nicholas Osborne, Trevor Engelson

Zemlja:          SAD

Linkovi:

Imdb
službene stranice

Hvala ti za ljubav

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.04
25
0.00

Drama u kojoj Tyler (Robert Pattinson) upoznaje Ally (Emilie de Ravin) te uz pomoć ljubavi pokušavaju prebroditi tragedije iz prošlosti.

U ovoj romantičnoj drami tinejdžerska superzvijezda Robert Pattinson glumi Tylera, buntovničkog mladića iz New Yorka koji nakon obiteljske tragedije ima težak odnos sa svojim ocem (Pierce Brosnan). Tyler misli da nitko ne može razumjeti osjećaje kroz koje prolazi, sve dok nevjerojatnim spletom okolnosti i sudbine ne upozna Ally (Emilie de Ravin).

Premda je ljubav bila posljednja stvar u njegovim preokupiranim mislima, Ally će ga polagano početi privlačiti sve dok se ne zaljubi u nju. Kroz njihovu ljubav, on počinje pronalaziti sreću i svrhu svog života. No, ubrzo se otkrivaju skrivene tajne, a okolnosti koje su ih spojile prijete da će ih razdvojiti...


'Hvala ti za ljubav', trailer.

Iako su mnogi kritičari priznali da su od novog filma Roberta Pattinsona očekivali sentimentalni filmić, na kraju su zaključili da su dobili zanimljivu dramu. Kirk Honeycutt proglasio je film 'pametnom i emotivnom dramom o mladenačkoj ljubavi koja cvjeta usred tuge i gubitka'. Ebert također hvali film i ističe da je 'dobro napravljen', te da je 'suosjećao s likovima'. On i većina ostalih kritičara imaju jednu veliku zamjerku filmu, a to je da se previše oslanja na radnju punu koincidencija i motiv sudbine koja će se očitovati u jednom povijesnom događaju na kraju filma.