Ljubavni jackpot - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Ljubavni jackpot

Ljubavni jackpot

The Rebound (2009.)

The Film Department/Blitz

97' komedija, romansa

Režija:           Bart Freundlich

Uloge: Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Jake Cherry, Andrew Cherry, Marcel Simoneau

Scenario:        Bart Freundlich

Producent/i:   Neil Sacker, Mark Gill, Tim Perell

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Ljubavni jackpot

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.55
22
0.00

markoboban 12.10.2012 Ocjena recenzije : 5.0

Muška dadilja

Talentovani filmski radnik, poreklom iz New York Cityja, Bart Freundlich ('TV-serija 'Californication') potpisuje urbanu romantičnu komediju, smeštajući radnju, logično, u New York City.Sandy (Catherine Zeta-Jones)dobrodržeća,
seksepilna majka dvoje dece živi spokojno u predgrađu, sve do momenta kada slučajno otkrije da je muž vara. Odlučuje da napusti muža i seli se u centar grada, gde ubrzo dobija posao na uglednoj sportskoj televizijskoj mreži.Stvara se problem oko čuvanja dece.Tu na scenu stupa Aram (Justin Bartha), 24-godišnji diplomac, mladić koji prolazi kroz težak emotivni period, pošto ga je napustila devojka, Francuskinja, nakon samo dve nedelje braka, čim je dobila zelenu kartu...Stavljajući u središte priče dvoje ljudi koji su počeli da gube veru u
ljubav, a uz to su različitih godina, definitivno sadrži određenu specifičnost, na šta nismo navikli u brojnim rom/kom ljubićima.Veoma dobro napravljena karakterizacija glavnih likova jeste zaparavo pokretač celokupne radnje.Kroz stvaranje i jačanje jedne, naizgled nemoguće, osporavane veze, crpi se preko potreban humor.Međutim, fore su mahom otrcane, izlizane, pa realno sam film ima jako malo zaista smešnih scena. Hemija između Catherine i Justina nije na potrebnom nivou, što utiče na domete ove komedije, bez obzira na njihova korektna glumačka izdanja.Ako tome dodamo da i sam tok radnje ima par zaokreta, koji bitno narušavaju njenu konzistentnost, onda je jasno da se radi o tek
prosečnoj komediji.Strastveni ljubitelji ovog podžanra verovatno će se odlučiti da pogledaju film, a za ostale i nisam baš siguran.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Nina.B 07.07.2010 Ocjena recenzije : 0.0

The Rebound

Naziv filma nema nikakve veze sa jackpotom i jednostavno ponekad mrzim hrvatske prijevode.
Rebound- a recovery; an unsettled or emotional state resulting from setback, frustration or cisis.
Jedna velika sretna obitelj se raspadne nakon što muž ženu prevari na rođendanu njihovog djeteta i još se kreten snimi kamerom. Žena to sve naravno pogleda i još jadna čuje kako ga napaljuje kad zna da je ona u blizini, fuj! Narvski, napuca muža i ode u nove pobjede što dalje od njega skupa sa djecom. Ima frendicu koja joj govori da treba izlazit sa muškarcima i pokojeg možda iskoristit (zašto ne, jer ipak oni gadovi češće iskorištavaju žene...) u svrhu zacijeljivanja slomljenog srca i blabla... No nejde sve tako lako i ona se zaljubi u onog u kojeg nikako nije smjela jer je premlad, jer ju ne vole njegovi starci itd, tipično za romantičnu komediju.
Super mi je scena di lik s kojim je bila na spoju ode u kemijski wc i onda ju dira s tim prljavim rukama po licu :) I ona scena na tečaju samoobrane ili tako nešto. I najbolja di nju i lika (dadilju) mali sin uhvati usred hmmm... posla :)
Dakle, to je romantična komedija i suludo je očekivat neki spektakl, naravno da završava happy endom.
Meni je zadnjih 15 minuta filma malo bezveze ali sve ostalo mi je odlično i poprilično zabavno. idealan film za malo se nasmijat i ubit popodne ili večer, nije loš ni za gledanje u paru, uživajte ;)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

andrej 13.02.2010 Ocjena recenzije : 2.0

A kakav jackpot??

I sam režiser Bart Freundlich je pobacio u ovom filmu jer mi se čini da te sve komedije kao da kopiraju jedna drugu..pa i ova..sve je isto aposlutno sve tako da ako i ne pogledate ovaj film nećete ništa propustit..jedino mi nije jasan naziv dilma,ja sam očekivao da će netko od likova dobiti nekakav novac,jackpot pa da će tu bit nekakvih novčanih problema a kad ono ništa..u početku je bilo zabavno s površno dobrom idejom ali kao i u svakoj rom komediji što se bliži kraju postaje napornije i predvidljivije...justinu barthi nije trebala ova uloga..nakon izvrsnog odglumljenog lika u mamurluku čini mi se kao da je ovdje izgubio taj nekakav humor i zabavnost..a catherine je catherine dakle ,uvijek neutralna i nikad ne znam šta da mislim o njoj..nekad mi je prenjonjava,nekad prenapordna a nekad zabavna..sve je ovdje šarolika s dosta dosadnih i nepotrebnih dijaloga..mislio sma d aće bit riječ o jednom toplom ljubavnom filmu koji je idealan za gledanje na valentinovo i smijeh ali eto prevario sam se..ako ga planirate gledat bolje pogledajte neki drugi ljubavni film jer ovaj film je sve samo ne smiješan,zabavan i romantičan..:)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: