Stari frajeri - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Stari frajeri

Stari frajeri

Old Dogs (2009.)

Walt Disney Pictures/Continental Film

88' komedija, obiteljski

Režija:           Walt Becker

Uloge: John Travolta, Robin Williams, Kelly Preston, Ella Blue Travolta, Lori Loughlin

Scenario:        David Diamond, David Weissman

Producent/i:   Garrett Grant, Andrew Panay, Peter Abrams

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice
Imdb

Stari frajeri

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.00
3
0.00

Dvojici najboljih prijatelja (John Travolta i Robin Williams) životi se preokrenu kad su odjednom prisiljeni brinuti se za sedmogodišnje blizance.

Par samaca vodi sportsku marketinšku tvrtku - jedan je netom razveden i nesretno zaljubljen (Robin Williams), a drugi je zabavni neženja (John Travolta). Njihovi životi se potpuno preokrenu kad su odjednom prisiljeni početi se brinuti za sedmogodišnje blizance, i to baš u trenutku najvećeg poslovnog dogovora njihovog života. Dvojica samaca nemaju pojma kako se brinuti o blizancima, što dovodi do niza potpunih promašaja, a njima u konačnici daje novo razumijevanje pravih životnih prioriteta...


'Stari frajeri', trailer

Film je dobio dosta niske ocjene od strane kritičara, samo 19% pozitivnih kritika na stranici Metacritic. 'Stari frajeri' su proglašeni 'imbecilnom farsom' i jednim od 'najgorih filmova ove godine', a kritičar Oniona upozorava 'odrasle da se ne približavaju filmu, a djecu pošalju na film samo ako su bila posebno zločesta'. Među pozitivnim recenzijama ističe se jedna koja hvali kratko trajanje od samo 88 minuta i procjenjuje da je riječ o 'dobrom obiteljskom filmu - ako vam ne smeta zahodski humor'.