Kartel - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Kartel

Kartel

A Man Apart (2003.)

Avery Pix / ISSA film i video

110 min. akcija, triler

Režija:           F. Gary Gray

Uloge: Vin Diesel, Alice Amter, Larenz Tate, Jim Boeke, Ken Davitian

Scenario:        Christian Gudegast, Paul Scheuring

Producent/i:   Michael De Luca

Linkovi: imdb

Kartel

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.29
14
0.00

Sean Vetter i Demetrius Hicks članovi su DEA-e, organizacije uključene u pravi rat koji se odvija na granici Meksika i američke savezne države Californije.

Vetter (Vin Diesel) i Hicks (Larenz Tate) slove kao najuspješniji pripadnici DEA-e. Iskustvo su stekli odratavši na ulici gdje su naučili kako tamo funkcioniraju stvari. Na njihovoj meti je "Memo" Lucero, jedan od vodećih ljudi povezanih sa trgovinom narkoticima s one strane granice. Njihov zadatak je namamiti ga preko granice, u Californiju i uhititi. No kako to učiniti?

Na ovo pitanje neće biti potrebno pronaći odgovor. Lucera će vrlo brzo zamjeniti izvjesni Diablo, koji će, samim time postati nova meta dvojice detektiva. Nedugo zatim Vetterova žena je ubijena, iza svega stoji upavo Diablo. Vetter će učiniti sve da osveti ženu u čemu će mu pomoći i sam Lucero, sada iza rešetaka.

Kako bi u tome uspio biti će mu potrebna pomoć Lucera koji se nalazi iza rešetaka. Usput, Vetter i Hicks će se morati itekako potruditi kako bi došli do naoko nedodirljivog Diabla. Vetterova opsjednutost osvetom neće im nimalo pomoći.