Zatvorska posla - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Zatvorska posla

Zatvorska posla

Big Stan (2008.)

Odeon Films/Blitz film i video

105' komedija

Režija:           Rob Schneider

Uloge: Rob Schneider, David Carradine, Jennifer Morrison

Scenario:        Josh Lieb

Producent/i:   Mark A.Z. Dippé, David Hillary, Timothy Wayne Peternel, John Schneider, Rob Schneider

Zemlja:          SAD

Linkovi:

Zatvorska posla

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.25
16
0.00

andrej 28.06.2009 Ocjena recenzije : 2.0

Pravo osvježenje!!!

ovaj film je odličan..ne znam zašto je tako nisko ocijenjen od strane kritičara i samo kritiziraju roba schneidera koji mi je baš smiješan...dakle priča govori o čovjeku koji prevari jadne babe zbog mirovine i tako odlazi u zatvor al zapravo tu počinju urnebesne stvari jer počinje trenirat sa svojim smiješnim učiteljem..i ond aide u zatvor al vlasnik želi zatvorit zatvor a on poduči zatvor dobrim stvarima..film je odličan,scenarij,gluma,općenito sadržaj,monolozi,dijalozi,nisam našao grešku u nijednoj sceni...oni veliki(kao opasni ljudi)su se prikazali na smiješan slabi način i tako...vrlo zanimljiv film sa puno humora,čudnih likova,gayeva ma svegaaaaaa...zabavite se..

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

CityKino 26.06.2009 Ocjena recenzije : 0.0

„Povratak“ Boba Schneidera

Nakon izrazito lošeg The Benchwarmers filma gdje je također imao glavnu ulogu, nakon skoro 3 godine Schneider se se vraća sa iznenađujuće dobrim filmom kad se uzme u obzir „zatvorska tema“. Do sada je bilo mnoštvo komedija i drama na tu temu ali mislim da još nije nitko prikazivao „kriminalca“ kako se priprema fizički, psihički… za odlazak u zatvor i to još u komediji… Sami film nije neki spektakl ali ima podosta smiješnih situacija a bilo je i zanimljivo vidjeti Boba Sappa (bivšeg igrača američkog nogometa i ultimat fight borca) u ulozi gey snagatora…

Sve u svemu light komedija koja nije ni pretjerana a ni pasivna, koja je usput i puna ironije kada se pogledaju naši kriminalci kako bježe u BIH da izbjegnu kaznu… Iako su mi super glumci, drago mi što adam sandler ili recimo ben stiler nisu miješali svoje prste jer bi tu bilo podosta pretjerivanja i mogućeg ubijanja komedije, a ovako često neopravdano osporavani Schneider ima još uvijek konja za utrku.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

stkrizanic 14.01.2009 Ocjena recenzije : 0.0

Mora se priznati da u današnjim filmovima rijetko koji glumac uspije ponoviti dobru uklogu (vezano uz komedije) Ovom glumcu to ipak uspjeva. Svaki ali skoro svaki film - komedija u kojoj glumi nasmijati će vas. Film ne treba gledati na način da se ocijenjuju specijalni efekti, karakterizacija likova već jednostavno da li vam je dobar ili loš. Ovaj je vrlo dobar. Još ću napomenuti da u komedijama treba znati glumiti kako bi bila smiješna a ne svoditi sve na zvukove koje ispušta ljudsko ili životinjsko tijelo.
Svi koji još vole dobre komedije u kojim će se nasmijati trebali bi pogledati ovaj film, neće se razočarati.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

adzo89 09.01.2009 Ocjena recenzije : 0.0

Obavezno pogledati!

Zanimljivo da za ovaj film nema nikakvih recenzija?Inace ovo je jedna od najboljih komedija koje sam gledao u zadnjih godinu dana :) Rob Schneider se odlicno snasao u ulozi velikog Stena i definitivno ce vas nasmijati do suza....zasluzena petica i preporuka za svakoga! : )))

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: