Kako ukrasti nevjestu - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Kako ukrasti nevjestu

Kako ukrasti nevjestu

Made of Honor (2008.)

Columbia Pictures

101' komedija, romansa

Režija:           Paul Weiland

Uloge: Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Kevin McKidd, Kathleen Quinlan, Sydney Pollack

Scenario:        Adam Sztykiel, Deborah Kaplan, Harry Elfont

Producent/i:   Neal H. Moritz

Zemlja:          SAD / Velika Britanija

Linkovi: službena stranica

Kako ukrasti nevjestu

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.38
24
0.00

lidija g 01.10.2011 Ocjena recenzije : 0.0

made of honor

Mogu reći da je film ok. Možda je malo dosadan u početku, ali posle ima zanimljivih scena.Kraj jeste predvidiv, ali nekako romantičan.Po meni pogrešan izbor glavne glumice.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

blazi17 23.07.2009 Ocjena recenzije : 1.0

ma super

pa dajte ljudi, šta fali filmu?? Meni je poslužio kao opuštaje jedne ljetne večeri kad sam bio na moru samo sa starcima i odjurio sam u kino ne očekujući previše od filma, ali uvijek bude da kad malo očekuješ, dobiješ puno. Priča je već viđena, ali ima toliko filmova da za svaki novi film možemo naći neki sa par sličnosti i reći da su ga kopirali, ali ovaj ima neku svježinu, doze humora baš onoliko koliko treba, i to je zdrav i iskren humor koji popravo nasmije sve do zadnjeg gledatelja u kinu, a ne neki isforsirani, a glumci su mladi i puni energije što čini film još boljim za razliku od klasično bijednih romantičnih komedijica sa iritantnim Hughom Grantom u glavnoj ulozi sa svojim britanskim naglaskom. Patrick je odličan, Michelle također, kao i škot, a smiješnih sekvenci ima svugdje, od košarkaškog antitalenta dobake sa tzv. "ogrlicom". Pogledati!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

andrej 31.05.2009 Ocjena recenzije : 0.0

Tipično,ali opet drugačije!!!

kao i svaka romantična komedija tako mi je i ova djelovala na samom početku...ali se od drugih ipak razlikuje po maloj dozi humora koliko i treba ovom filmu,odličnom glumom te simpatičnom babom i onom debelom djeverušom koje su me nasmijale...mjesto radnje je u Škotskoj što je apsolutno savršeno a istodobno nas uči i njihovoj kulturi i načinu vjenčanja što je savršeno..sve druge komedije su iste,na istom mjestu ali ova nije...kraj jest tipičan ali koliko je zabavan film to je definitivno nadmašio i zapravo sam tražio zamjerke u ovom filmu ali jednostavno ih nema jer je ovo pravi romantični film..i moram pohvalit glazbu koja je također iznimna od pjesme stolen,pa do lovesong i tako dalje..filmu dajem visokih 92% a to bi bila petica...obavezno pogledati

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

marcy 04.05.2009 Ocjena recenzije : 1.0

Made of Honor

Užasno dosadan i glupast film buz radnje.Patricku ova blesava uloga nije trebala..užas

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

timothy 09.02.2009 Ocjena recenzije : 0.0

varijacija na temu

Već viđena priča stotinu puta...no kao što sam naveo u naslovu"varijacija na temu"...
Simpatično, zgodno, no tek da ubijete vrijeme nepretencioznom zabavom...ništa više od toga....

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

elena.zg 10.01.2009 Ocjena recenzije : 0.0

da. to je sladunjava komedijica, ali za svoj žanr nije loša. vizualno lijepa, bezbrižna, pa i duhovita, film za mozak na pašu!
Ništa pretenciozno, ali ima par dobrih fora, protagonisti (i on i ona) su komadi. sve u svemu ako netko nevoli romantične komedije ionako neće ovaj film gledati, a za ostatak nas bez predrasuda; film je daleko bolji od njemu sličnih koji su se nudili u zadnje vrijeme

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Antonela 03.01.2009 Ocjena recenzije : 0.0

Romantika

Ova filmska slika
prava je romantika !

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Karabaja 24.12.2008 Ocjena recenzije : 2.33

DA ja nesto kazem

Pogledao sam ovaj film cak 14 puta u 1 sedmici sa svojim mnogobrojnim drustvom i svi smo se slozili da je film fenomenalan,tko uopste razmislja previse o kritikama filma,ako vam se ne svidja nemojte ni gledati.Film je itekako pronasao svoju publiku,a za vas bez srca,koji neznate nista o romantici,ostavite se losih kritika,kako bi ispali pametni,kao vi nesto znate.... Bijedno.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

leonida 11.09.2008 Ocjena recenzije : 1.0

Pogledaj Moj dečko se ženi

Barem ćeš se nasmijati(iako je film star). Iako je Patrick zgodn i možda nekima i šarmantan, gluma je neuvjerljiva, kemija između glavnih glumaca nema i sve izgleda nestvarno. Očekivala sam da njezine pripreme za vjenčanje budu samo gluma da on prizna sebi i njoj da ju voli. Možda bi to onda i spasilo film. Ali ovako blijeda kopija, stvarno nije gledljiva.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

ljerci 19.08.2008 Ocjena recenzije : 1.0

Već milijun puta viđeno.......

Nikad mi neće biti jasno što ljudi vide u tom Patricku Dempseyju? Lik nije zbilja ništa posebno, što u izgledu, što u glumi.
On je u ovom filmu Naravno glavni frajer koji osvaja sve žene svijeta ali Naravno ima najbolju frendicu koju nikada nije osvojio. Naravno. Kada se ta frendica zaruči on Naravno shvati da je zaljubljen u nju i da ju pod svaku cijenu mora i želi osvojiti. I to (naravno) ne može učiniti tako da joj jednostavno kaže kako (pošto su jel NAJBOLJI prijatelji) nego se viteški odlučuje na osvajanje njenog srca.

Film je prije gledanja djelovao kao svojevrsni remake od My best friend's wedding. Ali ništa od toga. Gluma je očajna, dijalozi STRAŠNI, a njih dvoje kao najbolji prijatelji potpuno neuvjerljivi.
Znam da je to romantična komedija, ali čak i kao takva neke standarde mora zadovoljiti. Ovo nije niti smiješno niti romantično.
Jednostavno bezlično, već viđeno i jedva probavljeno.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: