Preboljeti Sarah Marshall - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Preboljeti Sarah Marshall

Preboljeti Sarah Marshall

Forgetting Sarah Marshall (2008.)

Universal Studios

112' komedija, drama, romansa

Režija:           Nick Stoller

Uloge: Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis, Russell Brand, Bill Hader, Kala Alexander

Scenario:        Jason Segel

Producent/i:   Judd Apatow, Shauna Robertson

Zemlja:          SAD

Linkovi: službena starnica

Preboljeti Sarah Marshall

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.92
37
0.00

film chick 01.03.2012 Ocjena recenzije : 0.0

Love hurts...hawaii style :)

Fenomenalna komedija, odlična priča, uigrani glumci i vrlo zabavan glavni lik Peter, kojeg glumi Jason Segel. Muška golotinja-uvijek urnebesna! Čak sam ga dvaput pogledala i nije mi bio dosadan na ponovno gledanje, dapače, samo još bolji.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

johnny08 10.10.2010 Ocjena recenzije : 3.0

Forgetting Sarah Marshall

Klan Judda Apatowa svake godine i svakim novim filmom sve više raste. I neka je tome tako jer ipak su ljudi na čelu s Apatowom utrli novi put u izgledu komedija; koje su pomalo postajale jednolične i zamorne. ‘Forgetting Sarah Marshall’ je pravi primjer tog novog stila. Scenarist i glavni glumac Segel u scenarističkom debiju nam pokazuje da se ne libi pomaknuti granice uobičajene romantične komedije pa su seksualne zafrkancije ovdje vjernije prikazanje a ni Segel se ne boji prikazati svoje golo tijelo u trenutku kada ga cura ostavi. To podiže faktor realnosti jer Segel želi u ovom filmu prikazati realnost tih događaja koji su mu se vjerojatno i dogodili u stvarnom životu.
Fino doziranje događaja između dva nova para (Peter i Rachel, te Aldous i Sarah) upotpunjuju odlične sporedne uloge standardne Apatowove ekipe; Bill Hader u odličnoj ulozi Peterova polubrata, uvijek smiješni Jonah Hill kao konobar opsjednut slavom Aldousa Snowa te Paul Rudd kao napušeni surfer. Upravo ti sporedni dodaci redom odličnih komičara razbijaju uobičajeni koncept romantične komedije, u kojem znamo točno kako se priča završava, koji niti ovdje nije izostao
Unatoč malim zamjerkama ‘Forgetting Sarah Marshall’ je zaista smiješan film kojeg nose simpatični glavni i sporedni glumci. Među njima se posebno ističe Brand u ulozi pjevača Snowa, koji se imao prilike istaknuti i u novijem ‘Get Him To The Greek’; u istoj ulozi samo sa Snowom u centru pažnje.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

andrej 25.12.2008 Ocjena recenzije : 1.0

Prostooooo..haha

ma film je superrr baš je zabavan a pogotovo kad ga gledate u cinestaru ma taj film se razlikuje od drugih u potpunosti...prost je što g ačini zanimljiivijim i moja ocjena je 4

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Freak of nature 18.12.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Nisam ocekivala, ali film je bio dobar... lijepo sam se nasmijala, bez previse glupih fora. Mislila sam da ce biti jos jedan u nizu blesavih komedija, ali ispao je super, bas za pogledati s ekipom.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

andrulina 18.12.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Vrlo dobro!

U stilu Zalomilo se ova komedija je baš za gledanje u društvu kad se traži nezahtjevni film a da se možeš pošteno nasmijat.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

dban1309 13.11.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Ljubav je bol

Peter je ludo zaljubljen u Sarah i od te zaljubljenosti ne vidi kako je ustvari zanemaruje i time se sve više odvaja od nje. Jednog dana dobiva nogicu u guzu, jer ona je našla novog jahača- poznatog rokera. Peter u dubokoj boli odlazi na Havaje kako bi utopio tugu i baš u hotel gdje su se smjestili Sarah i novi dečko. I umjesto da je zaboravi on je na svu silu pokušava vratiti. Srećom, po nas i njega, upoznaje se s voditeljicom aktivnosti hotela i uskoro počinje s njom romantičnu vezu. Sarah polako nestaje iz njegove glave, no Sarah shvaća kako se totalno zeznula kada ga je nogirala, jer sadašnji dečko nije Peteru niti do koljena. Sada Sarah pokušava sve da vrati Petera, no za to je prekasno.
Moram se pohvaliti kako je ovaj film bio prvi u nizu super komedija koje sam gledao i smijao se od srca. Film je laganica, bez dubokih misli, pitkog scenarija i vrlo dobrog humora. Ako se mene pita - svakako pogledati!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

damirooo 17.10.2008 Ocjena recenzije : 0.0

kad se pročita radnja, pomisliš več viđeno, ali ovaj film ipak malo odskače od ostalih na tu temu

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

elinar 11.08.2008 Ocjena recenzije : 0.0

NEOCEKIVANO O.K.

Film je zbilja ok. Ocekivala sam puno puno gore ali radnja je "pitka" (iako vec prokusana) a mislim da su najbolji dio odradili glumci (komicni Aldous Snow je prednjacio) i scenaristi. Ono sto mu je definitivno povisilo rejting je prekrasan krajolik Havaja. Pravi ljetni film u kinu na otvorenom.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

dr.Bubreg 29.07.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Još jedna "urnebesna" komedija

Film je kao i svaka druga komedija, gledaš, gledaš, pa se smiješ, opet gledaš i kasnije se još koji put nasmiješ.
Početak je katastrofalan i totalno antikomičan, a glavni lik (Peter) monoton i u većini filma (kad se navikneš na njega) nezanimljiv.
Ima par dobrih provala, i to je sve.
Sama priča je očajna, i totalni klišej.
Ali da nebi bilo da sam popljuvala baš cijeli film, dat ću i neku pozitivnu kritiku. Kraj mi je odličan, dio sa njegovim mjziklom o Draculi je odličan, totalno me očarao :)
To mi je bio koliko toliko novitet u odnosu na sve druge komedije.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

CityKino 26.07.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Treća sreća

„Kako se prvi mačići bacaju u vodu“ he he tako je ekipa nakon probijanja leda sa Superbadom i Zalomilo se napravila izvrsnu komediju sa već poznatim minimalizmom pristupa bez nekog pretjeranog forsanja i debilizma kod likova. I ovog puta su riskirali sa „neuglednim“ glumcima i napravili pun pogodak. S obzirom da dijeli istu koncepciju sa starijim uradcima, ipak ova komedija mi je znatno bolja odnosno smješnija

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mrkemil 05.07.2008 Ocjena recenzije : 3.0

Nije loše

Film je ispao sasvim solidno i u nizu filmova (Junfer, Superbad, Knocked Up) uvjerljivo mi je najbolji. Na početku film nije obečavajući, ali kako odmiče svi likovi postaju simpatičniji. Uglavnom radi se o komedijici koja baš ne opterećuje mozak i poslije koje sigurno nećete biti živčani. Uglavnom, puno više štoseva nego u ostalim gore navedenim filmovima.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

sparrow 23.06.2008 Ocjena recenzije : 5.0

Još jedan u nizu

Preboljeti Sarah Marshall zasigurno je još jedna uspješnica ekipe koja je stvorila Junfera, Superbad i Knocked up.Kao i prethodnici, film nije uobičajena glupava romantična komedijica, već svojim intimnijim prstupom temi i likovima te njihovim odnosima otkriva jedan sasvim novi svijet komedije.Uz savršeni balans realnosti, komičnih trenutaka i gorko-slatkih elemenata, pruža vrhunsku zabavu.Iako film nije nezaboravan ili nevjerojatno dobar, Apatow i ostatak ekipe nisu podbacili ni ovaj put i stvorili su simpatično djelce, a tip koji glumi Aldousa Snowa, zaslužio je nominaciju za neku prestižnu nagradu, jer je savršeno utjelovio na prvi pogled nevjerojatno odvratnu i ljigavu rock zvijezdu, da bi kako filmska radnja kulminira tip postajao sve više dvodimenzijonalan, čak trodimenzijonalan i nadasve simpatičan...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: