DOA: Dead or Alive - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      DOA: Dead or Alive

DOA: Dead or Alive

DOA: Dead or Alive (2006.)

MGM, The Weinstein Company / Blitz film i video

87` akcija, avantura

Režija:           Corey Yuen

Uloge: Devon Aoki, Sarah Carter, Natassia Malthe, Matthew Marsden, Jamie Pressly, Eric Roberts, Holly Valance

Scenario:        J.F. Lawton, Seth Gross, Adam Gross, Granz Henman

Producent/i:   Mark A. Altman, Paul W. S. Anderson, Jeremy Bolt, Bernd Eichinger

Zemlja:          SAD, Njemačka, UK

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

DOA: Dead or Alive

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.20
15
0.00

Julius 01.10.2007 Ocjena recenzije : 0.0

Resident evil 3

Upravo sam pogledao zadnji dio RE triologije koja nije nešto posebno ali imala je svojih trenutaka. Filmovi nastali po videoigricama su jedan žanr filmova koji je stvarno katastrofalan,ponajviše zahvaljujući Uwe Bollu,ali ova trilogija je ipak nekako izbjegla to prokletstvo i dobili smo solidne filmove. No ono što kvari većinu američkih filmova je sposobnost da totalno unište kraj filma. To je slučaj i s ovim nastavkom. Prvi je imo u redu kraj, drugi ne toliko, ali treći, treći je katastrofa. Pošto neželim nikom kvarit doživljaj gledanja filma,ako se na to odluči,neću spominjat sadržaj a bome ni kraj koji me tako razočarao. Ono što želim je da svi koji odluče pogledat film mi jave svoje mišljenje o kraju. Unaprijed zahvaljujem.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

APP 01.10.2007 Ocjena recenzije : 1.0

Samo za fanove video igrice

Ni sam ne znam koji m k... bio pa sam odlučio pogledati ovaj film. Ispravka, pokušao pogledati, jer ni uz svu najbolju volju nisam mogao da film odgledam do kraja.
O čemu se u ovom filmu radi? Glavne junakinje su zgodne djevojke koje bi svakog mogle pretući, one se pojave na turniru borilačkih vještina...uostalom, ovaj dio ne moram ni pisati, jer svi znaju o čemu se radi. Skoro sam zaboravio, djevojke su tokom cijelog filma veoma oskudno odjevene.
Premda sve to na ekranu lijepo izgleda (puno boja, specijalnih efekata, zanimljive scenografije i borilačkih sekvenci), sve je to previše slično s istoimenom gricom po kojoj je film snimljen. To je vjerojatno i bila namjera redatelja Yuena (''Transporter''), jer znao da je da ovdje nema nikakvih drugih osnova na kojima bi gradio film, pa se odlučio na snimanje ovakvog filma, samo kako se ne bi zamjerio zagriženim obožavateljima spomenute video igrice. (Tako npr. scena odbojke na pijesku je potpuno nepotrebna, ali je zato identična jednoj do igrica proziašle iz ove).
Što se tiče glumaca, posebno bih se osvrnuo jedino na Eric Robertsa, koji je nekada obećavao, da bi srozao na pojavljivanje u B-filmovima i filmovima poput ovoga. Ostala glumačka ekipa nije vrijedna spomena.
Filmu sam mislio dati čistu jedinicu, ali da se ne bi uvrijedili obožavatelji video igrice, te lika i tijela glavnih glumica, filmu dajem dvojku.
A ja sam iz ovoga filma izvukao lekciju, da bez obzira kako zgodne bile djevojke u filmu i kako oskudno odjevene, neke filmove ipak ne treba gledati.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

extrema 16.01.2007 Ocjena recenzije : 2.8

glupost

Film je totalna glupost,stvarno ne znam zašto netko snima takve filmove, jer je to samo bacanje novaca.Film bi se trebao zvati mortal combat,razlika je samo u tome što se par cura bori protiv velikog zla i na kraju pobjedi.Stvarno film za djecu i budale!!!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: