Obitelj Addams 2 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Obitelj Addams 2

Obitelj Addams 2

Addams Family Values (1993.)

Paramount Pictures

94' komedija, obiteljski, fantastika

Režija:           Barry Sonnenfeld

Uloge: Anjelica Huston, Raul Julia, Christopher Lloyd, Joan Cusack, Christina Ricci, Carol Kane, Jimmy Workman, Kaitlyn Hooper

Scenario:        Paul Rudnick

Producent/i:   David Nicksay, Scott Rudin

Zemlja:          SAD

Linkovi:

IMDb

Obitelj Addams 2

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.25
4
0.00

Morticia i Gomez Addams još se jednom zaljubljuju na prvi pogled kad im u dom stigne prinova - njihovo treće dijete Pubert.

Dolazak malog Puberta izaziva veliku ljubomoru kod Wednesday i Pugsleya, koji više nisu u centru pažnje. Addamsovi shvaćaju da su pred njima preveliki problemi s djecom i da je vrijeme da uzmu dadilju. Pitanje je jedino kakva ona mora biti da se uklopi u njihovu neobičnu obitelj.

Čim se na njihovim vratima pojavi Debbie Jilinsky, svi odmah shvaćaju da je savršena. Putena Debbie najviše oduševi Festera, koji za njom izgubi glavu. Jedino su Wednesday i Pugsley sumnjičavi prema pridošlici i ubrzo otkriju da je ona crna udovica, ubojica koja planira uvrstiti Festera u svoju zbirku mrtvih muževa.

Fester i zla dadilja se ipak ožene, a ona djecu pošalje u ljetni kamp. Dok oni proživljavaju najgore ljeto u svom životu, Debbie Festeru zabranjuje viđati obitelj, a sama se nađe u groznoj situaciji kad nikako ne uspije ubiti najnovijeg muža. Ipak, Wednesday uz pomoć Stvari dovodi stvari u red.