Gospodin i gospođa Smith - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Gospodin i gospođa Smith

Gospodin i gospođa Smith

Mr and Mrs Smith (2005.)

20th Century Fox / Blitz film i video

120' akcija, komedija, romansa

Režija:           Doug Liman

Uloge: Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn, Angela Bassett, William Fichtner

Scenario:        Simon Kinberg, Jez Butterworth

Producent/i:   Erik Feig, Lucas Foster, Akiva Goldsman, Simon Kinberg

Zemlja:          SAD

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

Gospodin i gospođa Smith

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.17
143
0.00

filmoljubac 95 01.11.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Katastrofa

Radnja nikakva,humor nula bodova.Život je prekratak da bi ga trosili na ovu glupost.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

winona 28.07.2011 Ocjena recenzije : 0.0

RASPAD

NIJE NESTO

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

winona 28.07.2011 Ocjena recenzije : 0.0

RASPAD

NIJE NESTO

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

alguna 10.03.2009 Ocjena recenzije : 0.0

čista jedinica...

Osim naravno, zabave za muškarce (čitaj: Angelina) i za one koji vole gledat navodno presexy Brada pitta(meni nije), ovaj film nema ništa pametno ni gledljivo za ponuditi. Plotline je prepun rupa,a snimke akcije di se oni izmiču metcima i prođu neogrebeni dok ih lovi 555 agenata mi jednostavno nisu zabavni.... A jedini put kad sam se nasmijala je zapravo bilo nešto što je rekao onaj mali iz O.C-a... Eto, toliko i o humoru.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

captain 07.01.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Bez veze unatoč Angelini

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

šmizla 29.12.2007 Ocjena recenzije : 1.0

FE-NO-ME-NAL-NO

Film je FE-NO-ME-NAL-AN,mislim da će svi koji su gledali film znati o čemu pričam. Tema na koju je napisan je nova. Priča je izvrsna, a izbor glumaca nije mogao biti bolji. Film stvarno podigne adrenalin, pun je akcije (pucnjava, jarnjava automobila...) Odnos i dijalozi između Jane i Johna najbolji su dio filma. U filmu ima mnogo sjajnih scena, a naj je ona nakon kaosa ukući. Sve je uništeno,njih dvoje su puni posjekotina i masnica, a ipak čini se da upravo u tim trenucima filma najviše uživaju. Razgovaraju i postupno onom drugom otkrivaju svoje pravo JA (njihova prava JA zapravo su vrlo slična). Shvaćaju i da je njihov brak sastavljen od mreže laži. Sve u svemu priča je odličan, glumci pun pogodak i prava je šteta ne pogledati ovaj film.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

devlishus 15.04.2007 Ocjena recenzije : 1.0

djeco u kina

posto je sve manje djecjih filmova snimaju se bogati i zgodni u akciji.malo mi vuce na čarlijeve anđele,uglavnom film za razonodu

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mrkemil 15.04.2007 Ocjena recenzije : 3.0

katastrofa

izbjeci pod svaku cijenu.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

girl 20.03.2007 Ocjena recenzije : 0.0

srednja ocjena

Mislim da je film popularan samo zbog Brada i Angeline...a ne zbog svoje kvalitete...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

pepy 10.03.2007 Ocjena recenzije : 0.0

dobro

film je dobra komedija. dobar je, dobar.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

ana12 10.03.2007 Ocjena recenzije : 1.5

odličan film

ovaj film je super.i onoj osobi kojoj se ne sviđa je glup. ovaj film je film svih vremena

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mary2611 03.01.2007 Ocjena recenzije : 1.5

ovaj film nije nikom trebao

prestrašno ostvarenje za svih, za gledatelje i za glumce.
ovo stvarno nikom nije trebalo.
ni njima da glume ni nama da gledamo.
bezveze.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

APP 17.03.2006 Ocjena recenzije : 2.0

Bradu i Angelini ovo nije trebalo

A što reći o ovom filmu? U biti ovo više liči na neku reklamu sa ogromnim budžetom gdje se reklamira najeksponiraniji par današnjice.
Da bi se ovaj uradak mogao okarakterizirati kao film mora imati donekle smislenu priču, ovdje to slučaj nije (da dvoje najturbo super plaćenih ubojica živi u braku i ne skuži čime se njihov partner bavi??). Ovdje se opet potvrđuje pravilo: ulupati u film puno novaca da se dobije još više novaca (navodno se planira i TV serija po filmu). K tome neka se doda i veza glavnih glumaca u stvarnom životu (gle slučajnosti, veza započela baš u postprodukciji filma) i sve je tu što garantira hrpu dolara.
Redatelj filma je ovdje služio samo za to da sklopi što više scena gdje su zajedno Brad i Angelina te da ih poveže u priču koja koliko-toliko ima glavu i rep.
Nadalje, kao što u opisu žanra ovog filma piše ''akcija, komedija, romansa'' tako izgleda nikome nije bilo jasno kakav ovdje film snimaju. Da li je to akcijski blockbuster, zafrkantska akcijska komedija, ili nešto drugo, jer ovdje ima nabacano baš svega (scena kada se Brad i Angelina tuku u kući: on nju cipelari, a glazbena podloga kao iz crtića!?).
Jedina svijetla točka ovog filma je glumački par Pitt-Jolie koji zajedno stvarno izgledaju odlično, ali nikako im nije mjesto u ovakvom filmu.
Onima koji ne očekuju mnogo film bi se mogao sviditi, ali oni koji od filma s ovakvim backgroundom nešto očekuju ostat će razočarani.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Looka 22.02.2006 Ocjena recenzije : 1.0

Loše

Evo me opet.Prije nekih 6 mjeseci saznao sam da je u kina stigao hit film u kojem glumi Angelina Jolie.Odmah sam znao da je posrijedi.Jop jedan prazni,glupi komercijalni hit.Nisam htio trošiti lovu na kino nego sam dočekao da dođe u videoteke.Eto prije par tjedana pogledao sam ga i potvrdio svoje sumnje.Brdo specijalnih efekata,loša gluma i glupi scenarij.Negdje sam čuo da je ona izreka -Still alive baby (kako god) jedna od najboljih u povijesti filma,cijeli film je prepun takvih glupih jebenih filmova.Stoga me ne čudi što ovaj film ima i na vašim/našim godišnjim nominacijama NOMINACIJU za najgori film godine.U svemu tome kažem vam da je i House of wax bar za koplje bolji od ovog tipičnog komercijalnog hita.Pitam se ima li koju nominaciju za Zlatnu malinu?Javite mi?Filmu dajem ocjenu dva zbog Angie!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

narcool 19.02.2006 Ocjena recenzije : 2.6

TIPČNA KOMERCIJALA!

Angažirat trenutno najzgodniju glumicu na planeti i većini ženske publike najzgodnijeg glumca, napravit akcijsku komedijicu koja je dinamična i ugodna za oko, ne traje predugo, tu i tamo je humoristična, to je formula solidnog filma. I to je baš to! Film ništa posebno, baš ono očekivano. Jako gledljiva komedijica!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Nanica 16.02.2006 Ocjena recenzije : 2.5

Bračni par (u akciji)

bljak

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

tenib 16.02.2006 Ocjena recenzije : 3.33

kako je dobra!!

to su uglavnom bili komentari u kinu (svakih 15 minuta). i stvarno je dobra.
no nije to jedina dobra strana ovog filma. zabavio me i to je ono sto je najvaznije. nista extra, ali ok.
sasvim slidan film, kao stvoren za potpuno opustanje.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

kettyxxx 06.02.2006 Ocjena recenzije : 3.5

Zgodna Angelina Jolie i super zgodni Brad "cool guy" Pitt u nabrijanom akcijskom filmu - šta se još može poželjeti,osim zanimljive radnje,akcijskih scena i dobrog scenarija .... što nije slučaj u ovom filmu.
Šta da kažem nego da me film definitivno jako razočarao.Očekivala sam zanimljiv akcijski film a dobila sam pretjerano razvlačenje radnje i mnogo nepotrebnih dosadnih scena.Više ne znam šta da kažem.Mislim i Brad i Jolie su bogati šta prihvaćaju svakojaka sranja.Ma znate šta ja mislim.Oni su se zagrijali jedno za drugo a set za ovaj film im je poslužio kao tajno skrovište od Jennifer Aniston,jer ne vidim drugi razlog da oni snimaju ovaj film.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

vokaj5 31.01.2006 Ocjena recenzije : 1.25

ok

film je savršeno oglumljen ali je radnja "glupasta"
film nema previše akcije i komedije

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

kiks 30.01.2006 Ocjena recenzije : 4.0

Jolie i Pitt

tako se trebal nazvati ovaj film jer da njih nema u njemu film bi pogledalo valjda 500 ljudi,ako.Ja sam ga gledal zbog Angeline, žena zbog Brada znači za svakog nešto.Priča je totalno vrijeđanje za mozak,kao i akcija u filmu.Borbe jesu van zdrave pameti ali su dobro napravljene sb+ve do zadnje kad ih u jednom sobičku opkoli valjda 5o specijalaca.Oni napune pištolje i istrče van(Buch i Sundance Kid samo kaj oni umru),kada istrče počnu pucati ko ludi svaki njihov metak pogađa,pucaju ispod nogu,s leđa,ispod pazuha i naravno specijalci nemaju pancirke?Oni se saginju raketama koje pucaju ko petarde?Samo za fanove ,ocjena 3.Malo me podsjeća na Istinite laži koje su ipak puno bolje.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: