Paparazzi - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Paparazzi

Paparazzi

Paparazzi (2004.)

20th Century Fox / Blitz film i video

84' akcija, drama, triler

Režija:           Paul Abascal

Uloge: Cole Hauser, Robin Tunney, Dennis Farina, Daniel Baldwin

Scenario:        Forrest Smith

Producent/i:   Bruce Davey, Mel Gibson, Stephen McEveety

Zemlja:          SAD

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

Paparazzi

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.79
14
0.00

dr.Bubreg 26.04.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Jednostavno

Meso filma nije toliko dobro ko sami kostur.
Radnja je presavršena, jednostavna je, nema kompliciranja, a opet je zanimljiva.
Kad sam prvi put gledala ovaj film šokirala me upravo radnja zato jer je to bilo prvi put da mi se neka radnja kad bi ju izuzela od cjelokupnog filma svidjela. Inače je većina radnji upotpunjena gomilom detalja, kompliciranjima i tako to, ali ovo ima jasnu priču.
Film također nije težak, gleda se s uživanjem, po meni je vrlo lepršav unatoč nasilju u filmu, ali sam ugođaj (vjerojatno zbog radnje) mi je jako poletan i lepršav.
Eto. To su moji dojmovi.
Ja vam svakako preporučam da si pogledate ovaj film.
A i protiv paparazza je ;)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

DragonRage 26.10.2005 Ocjena recenzije : 0.0

Ahh...da mi je biti filmska zvijezda....

Čitam kako su manje više svi ovaj film dočekali na nož,ali istina je da ovaj filmić uopće i nije toliko loš kao što je po kritikama za očekivat ako ga se shvati kao obični nezahtjevni akcić.No sama priča je imala i mnogo više potencijala za jedan ozbiljan triller,no sama izvedba u konačnici je prenaivna da bi se film shvatio ozbiljno,a da ne spominjem kako je od sredine filma i potpuno predvidljiva.Naime mnoge stvari i situacije u filmu su zaista naive,zar bi zaista jedan glumac bio sposoban izvesti sve to i još k tome biti neotkriven,a gdje su otisci prstiju,DNK-a i sl.dokazi,baš me zanima dali bi Tom Cruise mogao to izvesti?!
No film me je iznenadio u nekoliko pogleda,kao prvo u filmu ima nekoliko zbilja zabavnih cameo uloga koje su me zabavile poput npr.pojavljivanja Vince Vaughna,Matthew McConaugheya,Chris Rocka te na kraju Mel Gibsona,koji se BTW u filmu pojavi na svega sekundu i pol te neizgovori čak nijednu riječ,ali ga je naš ditributer sve jedno naveo na naslovnici DVD-a kao jednog od glumaca,iako je zapravo samo producent,samo da bi privukli publiku.Zatim iznenadila me je količina samoironije i ismijavanja Hollywooda,naime u filmu se neki od likova tj. Paparazzia naveliko hvale i razbacuju imenima poznatih zvijezda koje su slikali u raznim neugodnim situacijama.A smiješan je i naslov filma u kojem glumi gl. junak Bo Laramie,"Adrenaline Force",zvuči poput nekog B akcića.
gluma u filmu nije loša,ali mislim da bi film bio više zapažen i imao veči uspijeh da je u njemu zbilja glumila neka velika glumačka zvijezda poput npr.Brad Pitta,Tom Crusea ili čak i samog Mel Gibsona.Cole Hauser ima karizmu ali jednostavno nije toliko poznat da bi nas toliko zainteresirao za taj film.Tom Sizemore je po običaju dobar,kao i manje više u svakom filmu do sada.
Readtelju Paulu Abascalu je ovo prvi film u karijeri,prije toga je režirao serije,i to se nažalost vidi po kvaliteti filma,te je bio hair stylist?!raznim glumačkim zvijezdama na filmovima.
Sve u svemu nije loše.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

kiks 21.09.2005 Ocjena recenzije : 4.0

mel gibson ?

''od producenta i glumca Mel Gibsona'',čak su ga stavili kao gl.glumca na omot dvd-a(dečki iz Blitz-a),no njega ima u filmu pune 3 sekunde.Film koji je jako liči na nesreću Lady Di i više je ko neka privatna osveta svim paparazzima.No film je čist solidno ispal,Glumci su ok ,uvijek dobar Tom Sizemore i solidan Cole Hauser.RAdnja :tip postane super zvijezda i naravno život mu postane zanimljiv za paparazzie,no on ne voli da mu se miješaju u privatnost pa ih malo izudara.KAd mu u nesreči nastrada sin koju su ovi izazvali Cole kreće u osvetu.kad se sve zbroji ostane čist solidna zabava zvučnog imena.ocjena 3+

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

tenib 20.09.2005 Ocjena recenzije : 2.0

zabavno

super zabavan triler kojeg se bez problema moze pogledati be previse razmisljanja i uzivljavanja. neizbjezno americko idealiziranje i hollywoodski kliseji nazalost ni ovdje nisu izostali, no bez obzira na tu manu ovaj je film definitivno lagano, pravo opustanje ove za sve hladnije dane koji dolaze. preporuka svima.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

fcar 01.04.2005 Ocjena recenzije : 2.0

Razočaranje

Prije svega, očekivao sam puno od filma jer je ideja zapravo jako dobra, odnosno, perspektiva u kojoj prema zvijezdama osjećamo sažaljenje, a nikako zavist, doista je nešto novo. Razrada filma još je u prvom dijelu donekle ok ali kako se radnja razvija čovjek se zapita, je li to stvarno ono što bi se trebalo dogoditi? Tu naravno postoji i velika moralna dvojba koju nikako ne mogu opravdati-odakle njemu kao zvijezdi pravo ubijati nekoga i za to ne biti kažnjen? Nije da želim opravdati paparazzi-ljude, štoviše smatram ih poremečenim ljudima, ali kraj filma nipošto nije nešto što bi se moglo prihvatiti kao nešto normalno. Cijelo film djeluje više kao televizijska produkcija što mu i nije baš laskava karakteristika. Još se samo pitam da li bi neko zvučno ime u glavnoj ulozi, netko koga bismo svi prepoznali pomogao cijelom dojmu i uvjerljivosti filma?

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: