Space Jam - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Space Jam

Space Jam

Space Jam (1996.)

Warner Bros. / ISSA film i video

81' animirani, obiteljski, fantastika

Režija:           Joe Pytka

Uloge: Michael Jordan, Bugs Bunny, Wayne Knight, Bill Murray, Daffy Duck, Larry Bird, Charles Barkley, Patrick Ewing, Tyrone Bogues, Shawn Bradley, Larry Johnson

Scenario:        Leo Benvenuti, Steve Rudnick, Timothy Harris, Herschel Weingrod

Producent/i:   David Falk, Ken Ross

Linkovi: imdb

Space Jam

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.76
17
0.00

Film zbog kojeg je Michael Jordan propustio Olimpijske igre u Atlanti na nagovor klinaca koji su tatu željeli vidjeti na velikom platnu u društvu crtanih junaka.

Vlasniku zabavnog parka u svemirskim bespućima dosadila je ponuda koju pruža posjetiteljima te kreće u potragu za novim atrakcijma. Nabasava, gle čuda, na jedinu nam majčicu Zemlju. Tu se po prvi put se susreće sa Looney Toonesima te se na prvi pogled 'zaljubi' u drage nam crtane likove.

Šalje svoje mrge (da, imaju ih i vanzemaljci) po Zekoslava i ekipu, sa nalogom da ih dovedu, milom ili silom. Ipak, Toonsi se uspjevaju izboriti za košarkašku utakmicu sa naoko sićušnim alienima koja će odrediti njihovu sudbinu.

Došljaci iz svemira okreću situaciju u svoju korist krađom talenta vodećim NBA košarkašima na čelu sa Charlesom Barkleyem i Patrickom Ewingom te stvaraju zastrašujuću Monstars ekipu. Očajni zekoslav u pomoć poziva najvećeg od najvećih, Michaela 'Air' Jordana.