Ljubav na teži način - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Ljubav na teži način

Ljubav na teži način

Love the Hard Way (2001.)

Kino International Corp. / UCD

104' krimi, drama, romansa

Režija:           Peter Sehr

Uloge: Adrien Brody, Elizabeth Regen, Jon Seda, Charlotte Ayanna, Pam Grier

Scenario:        Peter Sehr, Marie Noelle

Producent/i:   Wolfram Tichy, Jason Kliot, Peter Sehr, Joana Vicente

Linkovi: imdb

Ljubav na teži način

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.50
2
0.00

Sitni kriminalac, koji sanja da postane pisac, upoznaje neiskusnu, mladu ženu i uvodi je u svoj svijet. Ona ga uči kako uživati u životu i biti voljen.

Claire (Charlotte Ayanna) je briljantna, darovita studentica u potrazi za smislom života. Odgovore traži u svom laboratoriju u kojem izučava biologiju.

Jednog dana u kinu upoznaje Jacka (Adrien Brody), misterioznog mladića čiji neuobičajeni životni stil joj se na prvi pogled svidi.

Jack je umjetnik koji se u slobodno vrijeme bavi sitnim kriminalom pljačkajući strance, poslovne ljude uz pomoć svog vjernog pomoćnika Charlija i dvije glumice. Njegova naoko gruba pojava i kruta vanjština skriva strast za starim knjigama. Jackov životni san je napisati novelu.

Claire i Jack ulaze u neobičnu vezu koja već u početku nailazi na prepreke. Jacka straši njihova sve naglašenija intimnost te, zbunjen i usamljen, odbacuje Claire i povlači se u sebe.

Claire počinje zanemarivati svoja istraživanja te kreće na put samouništenja dok Jack, zanemarujući ju, posvećuje svu svoju energiju kriminalnim aktivnostima.