Izgubljeno i nađeno u Hollywoodu - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Izgubljeno i nađeno u Hollywoodu

Izgubljeno i nađeno u Hollywoodu

Bill Murray izgubljen u braku, pronađena snimka Marilynke, Batman prolio mlijeko, a Sharon Stone izgubila titulu glumice s najvišim IQ-om.

s.p. 30.05.2008 0 komentara

Izgubljeno i nađeno u Hollywoodu

Imate mlijeko? Batman ga uvijek drži u svom frižideru... barem tako izgleda na novom promotivnom plakatu za kampanju 'got milk?' kojom se mlade Amerikance potiče da piju puno mlijeka ako žele biti jaki i veliki. 'Dark Knight' ima 'mliječne brkove', što je dokaz da pravi junaci nisu alkosi i đankiji, nego piju mlijeko kao i Kapetan Miki. Proteini iz mlijeka pomažu izgradnji mišića, pa se budućim superherojima preporuča 'žestoko treniranje i pijenje nemasnog mlijeka'. Više informacija na službenom sajtu 'mliječnog Batmana'

Šokantna vijest - Bill Murray je zlostavljao svoju ženu? Ukratko, počela je (očito prljava i teška) brakorazvodna parnica između njega i supruge Jennifer, pa počinju padati i teške optužbe. Za Billa se već pričalo da zna malo više popiti i pušiti travu (otud taj kul izgled?), a sada se supruga navodno požalila i da 'ju je udario u lice i rekao da je sretna što ju nije ubio'. Bill je samo preko odvjetnika prokomentirao kako ga je 'rastužio raspad braka', a zanimljivo je da se supruga požalila i da je Bill 'često znao otputovati bez javljanja' i to 'preko mora', 'gdje se upuštao u seksualne veze'. Hm, nije vrag da su 'Izgubljeni u prijevodu' bili dijelom i autobiografski film?

A na aukciji se konačno pojavila neobjavljena videosnimka Marilyn Monroe. Kul, reći ćete, to je onaj kućni pornić o kojem se nedavno pričalo. A ne, ovo je 47 minuta dokumentarnog materijala sa snimanja 'Neprilagođenih', kultnog filma koji je postao ozloglašen kao posljednji film Marilyn Monroe i Clarka Gablea. Ako se spremate na kupnju, čisto da vas upozorimo da je početna cijena između 10 i 20 tisuća dolara.


Sporna izjava Sharon Stone i TV reportaža o tom skandalu.

A Sharon Stone više neće biti junakinja u kineskim kinima, i to ne zbog svog međunožja, nego zbog jezika. Glumica je poput svake tipične zvijezde, htjela ispasti čim osjećajnija i pametnija, a to joj se gadno osvetilo. Prvo je spominjala kako 'nije sretna s kineskim tretmanom Tibetanaca', pa kako 'Kinezi nisu fini s Dalaj-lamom koji je njezin frend', a onda se samo glasno zapitala 'je li to karma' u kojoj 'ti se dogode loše stvari kada nisi dobar'. Zbog toga joj je Christian Dior dao nogu i povukao reklame sa njom iz Kine te objavio njezinu ispriku zbog nesmotrenosti. Ukratko, nesp(r)etna izjava koja samo pokazuje da ne valja glasno razmišljati pred kamerama, no opet, bez takvih ispada ni mi ne bi mogli napuniti vijesti iz ove rubrike...

Komentari

Nema komentara.