Ogledalce, tko je najseksi? - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Ogledalce, tko je najseksi?

Ogledalce, tko je najseksi?

Proljeće potiče lučenje hormona pa nije ni čudno da svako malo osvane neka lista najzgodnijih/najseksi žena na svijetu.

filmski.net 14.05.2008 1 komentara

Ogledalce, tko je najseksi?

Magazin Maxim objavio je svoju godišnju listu 100 najljepših žena na svijetu. Prema njihovom izboru, apsolutni broj jedan je supermodel Marisa Miller /naslovna/, koja već godinama reklamira donje rublje za Victoria Secret. Marisa se tako visoko pozicionirala jer ima tipičan američki seksipil - visoka je, plava i bujna na pravim mjestima, naravno. O svom poslu kaže: 'Uzbuđuje me, ali bilo bi glupo da mi to udari u glavu. Bavim se manekenstvom - nije da sam našla lijek za rak.'

Njena prva pratilja na Maximovoj listi je dobro nam znana Scarlett Johansson, koju opisuju kao 'vlasnicu najsenzualnijih usana u Hollywoodu'. Slijede je Jessica Biel i Eva Longoria Parker, koja je 'vruća kao kamion ljutih papričica'. Među prvih 10 od glumica su se još probile i Sarah Michelle Gellar (5.), Eva Mendes (7.) i  Lindsay Lohan (9.) koja je lani bila na vrhu liste.

Megan Fox u novom filmu 'Jennifer's Body' pokazuje zašto je najseksi...

16. mjesto drži Megan Fox, koja se lani proslavila naginjući se nad haubom Chevroleta Camaro u 'Transformerima' i kojoj je ta uloga donijela titulu najseksi žene po izboru britanskog FHM časopisa. Oni su njen izbor pojasnili napisavši kako Megan sa svojim punim usnama i tetovažama izgleda baš kao 'Angelina Jolie junior (ali bez pridodanih siročića)'.

Inače, na FHM-ovoj TOP 10 listi našla se i sama Anđa Internacionale i to na 9. mjestu, dok je žgoljava Keira Knightley deseta. Tu je i neizostavna Scarlett (6.) kao i Jessica Alba koja je na visokom drugom mjestu iako je u visokom stupnju trudnoće. 

Marijana Mikulić u izdanju na kakvo nisu navikli gledatelji 'Ratkajevih' - slika iz Klika

Naravno da postoji i domaća inačica ovakvih lista pa tako Globus ima svoj godišnji izbor najseksi Hrvatica. No, kod njih najviše kotiraju voditeljice i manekenke, a od glumica je najviše pozicionirana Marijana Mikulić, apsolventica glume na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti koja se proslavila ulogom u 'Ponosu Ratkajevih'. A što vi mislite o tome, tko je vama najseksi?

Komentari