Gola oscarovka - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Gola oscarovka

Gola oscarovka

Samo dva dana nakon što je Diablo Cody dobila Oscara, objavljene su slike iz vremena kad je za život zarađivala vrteći se gola oko štange. 

filmski.net 26.02.2008 0 komentara

Gola oscarovka

Kada se u nedjelju navečer na pozornicu Kodak Theatrea popela Diablo Cody, mnogi su širom raširili oči. U smionoj haljini s leopardovim uzorkom, s tetovažom 'Jonny's Girl' na desnom ramenu i s prstenom u obliku mrtvačke glave Diablo Cody primila je svog prvog Oscara – za najbolji originalni scenarij simpatične nezavisne drame 'Juno'.

A njena osobna priča također je dramatična inkarnacija 'američkog sna' – 29-godišnja djevojka koja se iz anonimnosti do slave probila preko striptiz bara. Pravo ime joj je Brook Busey-Hunt, a pseudonim si je odabrala prema španjolskoj riječi 'vrag' i gradiću Cody u Wyomingu. Diplomirala je novinarstvo, a tijekom studija na sveučilištu u Iowi radila je kao DJ na radijskoj postaji. Na audiciju u striptiz baru prijavila se slučajno, iz znatiželje, ali posao joj se svidio pa je ostala. Neko vrijeme radila je i u peep-showu i na telefonskoj seks liniji.

'Jednog dana, kad dobijem Oscara, ovako ću ga držat.'

S 24 godine napisala je svoje memoare 'Candy Girl: A Year in The Life of an Unlikely Stripper' koji su brzo postali hit. Odmah nakon toga došao je 'Juno', a trenutno sprema komičnu tv-seriju 'The United States of Tara' o majci s poremećajem ličnosti (glumit će je Toni Collette) i hororac 'Jennifer's Body' koji smo najavili.

Diablo je zakačena na Internet - autorica je nekoliko blogova: Red Secretary o dogodovštinama dok je radila kao tajnica u pravničkoj tvrtki i Darling Girl o vezi s  glazbenikom Jonom (Jonnyem) Huntom. Upoznala ga je preko Interneta, vjenčali su se 2004-te, ima tetovažu s njegovim imenom (Jonny's girl), a razveli su se lani. Trenutno piše blog Pussy Ranch, a ima i svoju MySpace stranicu na kojoj je objavila fotke nakon prve noći provedene s Oscarom.

Kakav je - takav je, drži ga, ne daj ga...

Fotografije iz njenih razuzdanih dana možete pogledati na stranici Egotastic.com, a što sama kaže na ovaj 'skandal' pročitajte tu. Uz ovakvu biografiju, nipošto ne sumnjamo da Diablo u svojoj arhivi ima i puno 'slobodnijih' snimaka, a i posve nam je jasno zašto se u svome govoru na Oscarima zahvalila roditeljma koji je 'prihvaćaju baš takvu kakva je'. Svaka čast – i njima i njoj.

Komentari

Nema komentara.