Tajna Playboyeva flipera - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Tajna Playboyeva flipera

Tajna Playboyeva flipera

Hef je nakon 8 godina odobrio snimanje vlastite biografije, i to redatelju 'X-mena' i 'Zakona braće', koji je obećao priču a la Larry Flint, a ima i pravi fliper.

n.k. 25.06.2007 0 komentara

Tajna Playboyeva flipera

Prava na ekranizaciju ‘Života i priključenija’ kuma seksualne revolucije, prodana su još prije osam godina najvećem hollywoodskom ljubitelju gelova za kosu, producentu Brianu Grazeru ('Genijalni um'), tj. komapniji koju ima zajedno s pajdašem Ronom Howardom.. Odonda do danas, projekt je prošao nekoliko neuspjelih transformacija – od pokušaja da ga se pretvori u mjuzikl (?!), što je htio scenarist ‘8 milja’ Scott Silver, pa do tri različite verzije scenarija koje je potpisao Oliver Stone.

Hefner je, naime, naumio da njegova filmska biografija bude napravljena u stilu FormanovaNaroda protiv Larry Flinta’, a koji je producirao baš Stone, no on je nakon silnog otezanja ipak digao ruke od svega i umjesto zečica po Hefovom posjedu odlučio naganjati Osamu bin Ladena, u 'Jawbreakeru', Paramountovoj drami o invaziji na Afganistan koja je usljedila nakon 9/11.

Grazer je zato morao u potragu za novim redateljem koji bi u istom, flintovskom stilu, na platno prenio biografiju diplomiranog psihologa koji je bogatstvo zaradio na fotografijama golih žena, počevši s onima Marilyn Monroe u prvom broj Playboya.

Tu mu je valjda za oko zapeo fliper koji mu već 8 godina krasi ured, a dobio ga je na poklon čim se pročulo da je otkupio prava na Hefovu priču.

Pošiljatelj flipera bio je Hefnerov pasionirani sljedbenik, i sam small-time playboy, Bratt Ratner, koji je karijeru započeo ‘Rush Hourom’, a u međuvremenu nanizao još dva nastavka istog filma, dvije sezone ‘Zakona braće’ i ‘X-man: Posljednja fronta’.

Odricanje od impresivne memorabilije, Ratneru se konačno isplatilo jer ga je Hefner blagoslovio i projektu dao zeleno svjetlo. Po izlasku s audijencije na Hefovu posjedu, Ratner je oduševljeno izjavio: 'Puritanski odgajani Hef sebe je pretvorio u kuma seksualne revolucije. Koristio je magazin za promociju slobode govora i ljudskih prava,  a Jamesa Browna ugostio je u showu 'Playboy After Dark' u doba kad se crni izvođači nisu pojavljivali na nacionalnoj televiziji. Srušio je sve tabue, naročito one seksualne. I ja to sve želim pokazati, od borbi za Prvi amandman, preko njegove prve orgije do prvog moždanog udara 1980. koji ga je skoro ubio.'

Brett Ratner, Pharrell Williams & Brian Grazer

Rattner očito zna s ostarjelim bogatašima jer je prije Hefnera oduševio jednog drugog – Donalda Trumpa. Naime, kako nije znao da ga čeka Playboyeva sreća Ratner je s Grazerom je već započeo novi, još uvijek neimenovani projekt koji nastaje po uzoru na 'Oceanovih jedanaest', a u kojem grupa zaposlenika Trumpova tornja na Manhattnu pljačka tamošnje bogate stanare. Nastup u filmu potvrdili su već Eddie Murphy i Chris Rock, a u pregovorima su još Chris Tucker, Dave Chappelle, Jamie Foxx, Denzel Washington i Sidney Poitier, dok je na kameo pojavljivanje pristao i sam Donald Trump. Kako ni o vaj film još nema gotov scenarij već ga Russell Gewirt još uvijek ‘pegla’, Ratner će na kraju Trumpa i Hefnera snimati redom kojim scenaristi završe svoj posao.

U međuvremenu se pak može zabaviti – fliperom.

Komentari

Nema komentara.