Boratova guza na canneskoj plaži - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Boratova guza na canneskoj plaži

Boratova guza na canneskoj plaži

Sascha Baron Coen svoj novi film promovirao je na canneskoj plaži odjeven u kričavo zelenu lateks tangicu. Mmmmmm...

p.h. 26.05.2006 0 komentara

Boratova guza na canneskoj plaži

Cannesku promo groznicu ove je godine odlučio iskoristiti i Borat Sagdiyev a.k.a Sascha Baron Coen a.k.a Ali G. Isti je u Cannes došao radi predstavljanja svog dugometražnog filma ‘Borat’ o kojem smo vam nedavno pisali.

No, nije se, kao ostali redatelji i glumci, koncentrirao na pojavljivanje na crvenom tepihu i muvanje oko Marketa, već je lijepi sunčani dan odlučio iskoristiti ne bi li na plaži izložio svoj ljubavni tepih i 'paketić' umotan u vrlo oskudnu tangu od zelenog lateksa. Posjetitelji canneske plaže bili su vidno iznenađeni, pogotovo kad je slavni reporter, u želji da osjeti malo ljudske topline, pokušao nasloniti golu guzu na njihova osunčana tijela. Vriiiiiišt!!!

Borat i obožavateljice

Istog dana u američkom paviljonu na Cannesu, 20th Century Fox je premijerno prikazao film ‘Borat’, a kritike (indiewire , justajared, foxnews) su mu nevjerojatno sklone. Slavni kazahstanski reporter u filmu pohodi Ameriku u u društvu svog dlakavog asistenta Azamata s kojim nerijetko izmjenjuje nježnosti, a Sveti Gral za kojim traga je Pamela Anderson u koju se zaljubio nakon što je vidio epizodu 'Baywatcha' na kabelskoj televiziji.

Film bi se u svjetskoj distribuciji trebao naći početkom studenog, a do tad, pasite oči na glavnom junaku...

Topli dodir

Komentari

Nema komentara.