Ševila sam se, a nisam htjela - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Ševila sam se, a nisam htjela

Ševila sam se, a nisam htjela

Potvrđena je još jedna fama kojom se Hollywood baktao godinama – Jane Fonda i njezin bivši, sada pokojni muž Roger Vadim voljeli su grupnjake!

m.n. 16.03.2005 0 komentara

Ševila sam se, a nisam htjela

Jane Fonda oduvijek naginje ekstremima. I dok nam neki njezini hippie izleti iz sedamdesetih još mogu djelovati simpatično, pod stare je dane prevršila svaku mjeru. Još šepava i nikakva, nakon operacije kuka jedva da je povratila moć govora i mogla uspravno sjediti, dala se ona na analize i povlačenje crta u svom životu. I udri brate na prljavo rublje i to ne na ono za svečane prilike, nego na kućnu radinost. Oprostite, malo smo se zanijeli, ali tako je to dok Fonda krene blatiti mrtve muževe.

Naime, u svojoj je autobiografiji 'My Life So Far', koja treba biti objavljena sljedeći mjesec, Jane Fonda svima proglasila da ju je bivši, sad već pokojni muž, redatelj Roger Vadim, s kojim je u braku bila od 1967. do 1973., prisiljavao na seks s ženama. Menage a trois ga je očito jako palio, pa je najokrutnije na svijetu svoju ženu, s kojom je kao redatelj radio na filmu 'Barbarella', silio da se ljubaka s tetama koje je naručivao iz raznih escort agencija. Fondi je to bilo vrlo mrsko, ali je ponekad i ona zavodila ljepotice ne bi li grupno uživale u blagodatima slobodoumlja.

Naša je fitness bomba u krevetu za mužića i eventualne pridošlice navodno morala reprizirati i svoju rolu prostitutke iz filma 'Klute' za kojeg je dobila Oscara. (Što ćeš draga kad si to tako dobro odglumila…) Svoje je (razuzdano?) ponašanje sada vrlo religiozna glumica objasnila nesigurnošću i činjenicom da se uz Vadima konstantno osjećala nesavršeno i bijedno.

A što je jadna mogla – nego se nakon razvoda baktati s bulimijom i raznim psihičkim poremećajima, a još ju je k svemu to podsjetilo na majčino samoubojstvo dok je ona imala samo 12 godina! Nakon svega možemo samo reći - bad bad Roger Vadim, a gospođi čestitati što i u 67. može iznaći svojih pet minuta.

ps. teta Fonda se ove godine sprema na svoje filmsko pojavljivanje nakon sto godina (doslovo). radi se o filmu 'Monster in Law' u kojem će zaigrati kuju-majku izvjesne J.Lo kojoj neće htjeti dopustiti da se dirka sa svojim dečkom. Koja glupost! Jasno vam je da je cijela ova .izdarija s memoarima, orgijama i plavušama samo jeftini marketinški trik ne bi li se ovima mlađima od pedeset objasnilo kako je teta Fonda nekoć bila lijepa, mlada i vragolasta, kao i oni sada.

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.