Fitness uzvraća udarac! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Fitness uzvraća udarac!

Fitness uzvraća udarac!

Jane Fonda upala je u velike zdravstvene probleme – čeka ju operacija kuka. Ne gine joj plastika!

h.p. 11.03.2005 0 komentara

Fitness uzvraća udarac!

Sport je dobar, sport je zdrav. Sport sprječava dicu da gutaju drooogu. Sport je cool, budi i ti sportaš. Ne hvala mama, ja bih i dalje sjedio samozadovoljno ili samosažaljevajuće (prevladavajuća emocija ovisi o trenutnom televizijskom programu) u okrilju doma sigurnoga svoga. Ovakvi trenuci iz standardnog urbanog obiteljskog života mogli bi se produbiti. Za sport nezainteresirani klinci nakon Janičinih i Ivičinih zdravstvenih problema od danas imaju novi izgovor za apstinenciju od treniranja bilo čega fizički zahtjevnijeg od ispuštanja kockica D&Da, poteza lovcem s F1 na H3 ili nježnim pritiskom na 'volume up' daljinca.

Jane Fonda, nekadašnja 'Barbarela', ali i dvostruka dobitnica Oscara ('Coming Home' i 'Klute'), jedna je od najzaslužnijih za globalnu popularizaciju fitnesa, aerobika i svih kasnijih derivata hopa – cupa sportova za povećanje aerobnih ljudskih sposobnosti i topljenje masnih potkožnih slojeva. Snimala je video kasete i izdavala knjige. Učila nas je kako da ostanemo utegnuti i fit; kako da ostanemo lijepi, mladi i u formi. Ipak, neke se stvari ne može niti prevariti niti zaobići. Može se pokušati, istina, no nema garancija. Dapače, moguće je da nam se sve što smo radili ironično vrati ravno u naše zapanjeno lice.

Danas 68godišnjakinja Fonda pati od brojnih zdravstvenih problema. Izdalo ju je koljeno, a kuk koji joj već duže zadaje probleme, morat će biti zamijenjen umjetnim. Za odlazak pod operacijski nož čeka se kraj promotivne turneje njene autobiografije 'My Life So Far' i novog joj filma 'Monster – in – Law'. To joj je prvo pojavljivanje na velikom platnu od 1990. i filma 'Stanley & Iris'.

Jane, mi navijamo za tebe!

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.