Diktator žali za Kim Jong-ilom - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Diktator žali za Kim Jong-ilom

Diktator žali za Kim Jong-ilom

Diktator Aladeen (Sacha Baron Cohen) se oglasio povodom smrti kolege diktatora Kim Jong-ila i uputio urnebesni izraz sućuti!

s.p. 20.12.2011 0 komentara

Diktator žali za Kim Jong-ilom

Smrt sjevernokorejskog diktatora razveselila je mnoge, no Kim Jong-il ima jednog obožavatelja koji iskreno tuguje za njim - to je jedan drugi diktator, admiral-general Aladeen (Sacha Baron Cohen)! Zvijezda predstojećeg hita 'The Dictator' uputila je službeno priopćenje kao 'vrhovni vođa, pobjednosni general i glavni okulist Narodne Republike Wadiye'.


Kim Jong-il u filmu 'Team America'.

U priopćenju Aladeen izražava tugu zbog smrti 'svog dragog prijatelja' i upućuje sućut 'njegovoj ženi i 813 djece'. Naglašava da je 'K-Jo' bio veliki vođa, dobar prijatelj i prosječni igrač badmintona u paru', te ističe da je 'umro kako je i živio - u cipelama s uloškom od 7.5 cm'. Aladeen u svojoj poruci opisuje pokojnika kao 'izvanrednog čovjeka koji je učinio toliko puno da svijetom proširi suosjećanje, mudrost i uran'.

Na kraju diktator Aladeen u svoje ime, te u ime Chaveza, Ahmedinedžada i Newta Gingricha, pozdravlja ulazak Kim Jong-ilovog nasljednika u 'osovinu zla'. Toliko zasad, a prije premijere 'Diktatora' u svibnju vjerojatno možemo očekivati i Aladeenove komentare sljedećih američkih predsjedničkih izbora i suđenja Mubaraku...

Komentari

Nema komentara.