Prijavite se na BSHORTS 2007. - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Prijavite se na BSHORTS 2007.

Prijavite se na BSHORTS 2007.

12. svibnja, na dan Slavonskog Broda održava se finale BSHORTS-a 2007. Kratke filmove možete prijaviti online i to do 30.04.

p.h. 12.04.2007 0 komentara

Prijavite se na BSHORTS 2007.

U tijeku su prijave autora i dostava radova za sudjelovanje na online festivalu kratkog filma BSHORTS Slavonski Brod 2007. Prijave i dostava radova se vrše isključivo online, a ukoliko još niste, prijaviti se možete sve do 30. travnja.

GrandPrix prošlogodišnjeg festivala je osvojila Ivona Juka s filmom 'Postcard from Croatia' i to po odluci stručnog žirija čiji članovi su bili povezani isključivo online (locirani u Australiji, Engleskoj, Zagrebu i Sl.Brodu). Nagradu publike na BSHORTS 2006 osvojio je debitant Tomislav Lačić autor filma 'Na kome Brod ostaje'

Filmovi koji uđu u službenu selekciju BSHORTS 2007 od 1. svibnja se prikazuju online kroz Virtual Cinema (web streaming) pri čemu gledatelji glasuju online za film koji će dobiti nagradu publike. Finalna večer festivala, uz offline projekcije filmova, proglašenje pobjednika i uručivanje nagrada, održava se 12. svibnja, u okviru programa obilježavanja dana grada Slavonskog Broda. 

U tjednu koji prethodi finalnoj večeri festivala, od 7. do 12. svibnja, u Slavonskom Brodu će se odvijati programi Dana filma sa susretima video družina, radionicama i predavanjima o filmu, projekcijama filmova drugih festivala i slično.
 
Detaljnije informacije su ovdje.

 

Komentari

Nema komentara.