Bečka je šnicla zapravo iz Motovuna?! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Bečka je šnicla zapravo iz Motovuna?!

Bečka je šnicla zapravo iz Motovuna?!

Priznati će vas svjetski profesori, znanstvenici, povjesničari, teoretičari… pokušati uvjeriti da su izvorno bečki simboli zapravo potekli iz Motovuna?!

filmski.net 22.07.2005 0 komentara

Bečka je šnicla zapravo iz Motovuna?!

U pet će se kratkih filmova publici motovunskog festivala, ali i svima vama dragi moji onlajneri, predstaviti svjetski priznati, poznati i popularni vrlo učeni ljudi; profesori, znanstvenici, povjesničari... i dokazati vam utemeljenost najnovijih tvrdnji po kojima neke od najpoznatijih bečkih simbola zapravo potječu iz Motovuna!

Svih se pet edukativnih filmova radi po scenariju Jelene Paljan, čijem ste znanstveno utemeljenom stilu mogli svjedočiti i protekle tv sezone u Knjazovoj Mjenjačnici i kolege joj, Andreja Korovljeva.

Branko Linta i Andrej Korovljev

Potonji je, kao što vam je možda jasno i s fotografije, odgovoran i za mahanje redateljskom palicom, a gospodin koji, šatro nezainteresirano sjedi pokraj njega, zadužen je za kameru. Radi se o Branku Linti čijim ste se bravurama mogli diviti u bilo kojem Matanićevom filmu, recimo.

Znanstvena će se utemeljenost tvrdnji, koje se za sada još uvijek drže u tajnosti, moći provjeriti svih pet dana trajanja Motovun Film Festivala, ali jedna po jedna, svake večeri nova.


 

Komentari

Nema komentara.