Curke neće nuklearno oružje - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Curke neće nuklearno oružje

Curke neće nuklearno oružje

Naomi Watts se udružila s bivšom agenticom CIA-e i zajedno zahtijevaju manje novaca za oružje, a više za školstvo i zdravstvo.

s.p. 04.11.2011 0 komentara

Curke neće nuklearno oružje

Slavna glumica Naomi Watts priključila se kampanji za nuklearno razoružanje koju zagovara međunarodna organizacija Global Zero. U tu svrhu snimila je oglas zajedno s bivšom agenticom CIA-e, Valerie Plame Wilson.


Naomi Watts i Valerie Plame Wilson: 'Ne nuklearnom oružju!'

Oni koijima je to ime poznato vjerojatno su gledali špijunski triler 'Poštena igra' koji objašnjava kako je američka vlada izdala tu agenticu i uništila joj karijeru. Zanimljivo je da je u tom filmu ulogu agentice Valerie igrala upravo Naomi Watts, a sada su se dvije majke udružile u borbi za svjetski mir i budućnost svoje djece.

U snimljenoj poruci Naomi i Valerie pozivaju američki Kongres da prestane trošiti milijarde dolara na 'beskorisno i opasno nuklearno oružje' i ušteđeni novac radije investira u obrazovanje, zdravstvo i stvaranje novih radnih mjesta. Na kraju poruke svi se pozivaju da se priključe akciji i potpišu peticiju koju možete pronaći na ovom linku.

Komentari

Nema komentara.