Ponovo mama - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Ponovo mama

Ponovo mama

Angelina Jolie je podnijela zahtjev za usvojenje još jednog djeteta, jer misli da je pravo vrijeme da mali Maddox dobije bracu ili seku.

17.03.2004 0 komentara

Ponovo mama

Agencija za usvajanje trenutno razmatra njenu molbu i procjenjuje je li Angelina sposobna biti samohrana majka dvoje male djece. Oscarom nagrađena 28-godišnja glumica nada se da bi mogla posvojiti još jedno dijete do kraja ove godine, nakon što mali Maddox najesen krene u vrtić.

'Oduvijek sam smatrala da bi za Mada bilo najbolje da se privikne na još jedno dijete kada krene u vrtić i postane malo neovisniji o meni', izjavila je brižna mama za IMDb. Radi posvojenja glumica je izložena nadzoru Agencije za usvajanje, ali nije joj se teško žrtvovati: 'Posjećuju moj dom, uzimaju mi otiske prstiju, sve šta treba. Vrlo je uzbudljivo.'

Svoje prvo dijete, danas trogodišnjeg Maddoxa, Angelina je usvojila u ožujku 2002. godine, malo prije nego što joj se raspao brak sa Billyem Bobom Thorntonom. Mediji su kao razlog njihovog razlaska navodili Thorntonovu ljubomoru prema maloj pridošlici u njihovoj obitelji, ali i njegovu nevjeru.

Thornton je tek nedavno oporvgao te glasine i novinarima izjavio da nije varao Angelinu tijekom njihovog trogodišnjeg braka. Glumac nije komentirao glasine da ih je radvojio mali Maddox, ali je naglasio da su imali posve drugačije poglede na život - ona voli putovati po svijetu i raditi kao ambasadorica dobre volje za Ujedinjene Narode, a on više voli biti kod kuće.

Trenutno se Angelina ipak skrasila i to u Londonu, daleko od Hollywoodske strke. Raduje se kupovini raznih potrepština i male uniforme u kojoj će Maddox pohađati prestižan i skup vrtić, ali ju ne brine kako će se dječačić snaći bez mame. 'On će biti dobro gdje god da je. Vrlo je samostalan dečko. Ako padne i ogrebe koljeno odmah će ustati i nastaviti dalje', pohvalila se mama.

Maddox je već započeo sa obrazovanjem pa tako uz engleski uči i francuski, a kad bude malo stariji Angelina bi htjela da nauči i Kmerski. To je službeni jezik u Kambodži, gdje je Maddox rođen. Glumica želi da učenjem rodnog jezika njen sin postane svjestan svojih istočnoazijskih korijena. Zasad se Angelina nije izjasnila kojeg spola ili rase bi htjela da bude njeno drugo usvojeno dijete. Vjerojatno joj je, kao i svakoj mami samo važno 'da bude zdravo i čitavo'.

Komentari

Nema komentara.