Lindsay Lohan - humanitarka - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Lindsay Lohan - humanitarka

Lindsay Lohan - humanitarka

LiLo u Indiji snima humanitarni dokumentarac, a već je pomogla milijunima muškaraca - objavila je svoje razgolićene fotke!

s.p. 09.12.2009 0 komentara

Lindsay Lohan - humanitarka

Čuvaj se, Angelina Jolie, još jedna holivudska glumica pomaže djeci u Trećem svijetu - Lindsay Lohan. Ova mlada glumica navodno je već otputovala u Indiju gdje će za BBC snimati dokumentarac o traffickingu žene i djece. Lohanica je prošli mjesec tijekom jednog intervjua na red carpetu najavila svoj humanitarni rad i izjavila da ju je inspirirao susret s Richardom Bransonom, čelnikom korporacije Virgin koji se aktivno bavi pomaganjem raznih zaklada.


Lindsay Lohan govori o svom humanitarnom radu.

Navodno joj je baš na tom susretu u Dubaiju pala na um ideja o plemenitoj misiji, a svoju motivaciju je obrazložila riječima: 'Mislim da treba dići svoj glas za pravu stvar'. Najavila je i da je jako uzbuđena i pomalo nervozna zbog tog puta, a putovat će bez majke Dine koja se plaši puta.

Dok Lindsay putuje, javnost može vidjeti i fotografije koje je Lohan snimila za magazin Muse. Lohan se ovdje pokazuje kao žena koja ne brine za skupu odjeću - dapače, radije hoda bez gaća nego da se šepuri s poznatim modnim kolekcijama. Njezin goli nastup sigurno će razveseliti brojne muškarce, osobito one u pubertetskoj dobi, pa možemo reći i da Lindsay zaista pomaže djeci...

Fotke za Muse neki su mediji već nazvali 'pornografskim'

Komentari

Nema komentara.