Scarlett i Benicio zabrijali - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Scarlett i Benicio zabrijali

Scarlett i Benicio zabrijali

Znate kako to već ide - raskošna atmosfera, potoci šampanjca, možda još pokoji stimulans i ni ne okrenete se, a već vam se netko vješa oko vrata.

02.03.2004 0 komentara

Scarlett i Benicio zabrijali

Na predoskarovskom partiju spetljali su se mlađahna Scarlett Johansson i čovjek s vječnim bad hair danom, Benicio Del Toro. Na prvi pogled nespojiv par bio je poprilično indiskretan pa su cijelo vrijeme plazili jedno po drugom.

Činilo se da ih uopće ne smeta što ih ostali uzvanici mjerkaju ispod oka. Jedan svjedok je izrazio svoje čuđenje: 'To je bilo dosta neobično. Ona izgleda tako mlado da bi on mogao proći kao njen otac.' 19-godišnja Scarlett i osamnaest godina (skoro duplo!) stariji latinski zavodnik su se nastavili zabavljati i nakon dodjele. Njihova javna priča je potrajala sve do tri i po sata u noći, kada su se povukli u Chateau Marmont hotel u Los Angelesu.

Gosti legendarnog hotela bili su zapanjeni kad je zaigrani par uteturao u predvorje. 'Nisu ni pokušavali pritajiti svoje intimno ponašanje,' izjavio je jedan od njih, 'baš ih je bilo briga da li će ih netko uočiti.' Par se prošetao do lifta, zastajkujući kako bi izmijenili zagrljaje i poljupce, a u lift su ušli zajedno. Što li je dalje bilo... hm, hm...

Del Toro je bio nominiran u kategoriji za najboljeg sporednog glumca, a Scarlett je na dodjelu došla kao prezenterica nagrade za najboljeg glumca i kao potpora redateljici Sofiji Coppoli koja je osvojila Oscara za najbolji scenarij. Ni redateljica ni glumica nisu otišle sa dodjele praznih ruku, jedna je povela sa sobom zlatni kipić naočitog muškarca, a druga je ipak otišla sa jednim od krvi i mesa.

Komentari

Nema komentara.