Hermiona, skini se i ti! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Hermiona, skini se i ti!

Hermiona, skini se i ti!

Prvi se skinuo Harry Potter, a sada je odjeću odbacio i Ron Weasley. Voajerska publika samo čeka da i Hermiona pokaže kako je odrasla.

s.p. 13.02.2009 0 komentara

Hermiona, skini se i ti!

Glumci iz megauspješnog serijala o Harry Potteru odabrali su skidanje pred kamerama kao inicijaciju u svijet 'odraslih'. Na ovogodišnjem Berlinaleu održana je premijera drame 'Cherrybomb' u kojoj Rupert Grint (Ron Weasley u 'Potteru') ima odraslu ulogu u filmu o sjevernoirskim tinejdžerima koji stječu ljubavna iskustva poput ostalih klinaca. Grint je svoju prvu ljubavnu scenu odigrao na završetku snimanja, pa se mogao opustiti za vrijeme 'najočekivanijeg' nastupa. Iako je odigrao prvu erotsku scenu, Grint nije pokazao sve, kao što je to učinio 'Harry Potter' Daniel Radcliffe u kazališnoj predstavi 'Equus' koja je digla puno prašine.

A na 'Hermionu' Emmu Watson se već duže vrijeme pale maloljetni i punoljetni obožavatelji koji skupljaju i objavljuju sve Emmine sexy slike /naslovna/. To što nema njezinih golih slika ili scena iz filmova samo je motiviralo one kreativne da počnu stvarati lažne fotke s golom Emmom. Fotke su bile zabranjivane na forumima sve dok Emma 15.4.2008. nije navršila 18 godina. Ipak, i za 'lažnjake' znaju vrijediti neke zabrane tipa: 'može gola slika, ali lice Emme mora biti s fotke kada je navršila 18'.

Rupert Grint u 'Cherrybombu'.

Jedina nada za pervertite i voajere svih vrsta je ili da Emma počne pozirati obnažena ili - što je puno vjerojatnije - da se skine u nekom filmu. Za razliku od američkih teen glumica, Britanke su puno otvorenije kada snimaju uloge zrelih djevojaka a i europski filmovi realističnije prikazuju scene seksa.

A što je Emma rekla na tu temu? E, pa krajem 2008. je u intervjuu obećala da se neće skidati tako skoro, ali priznala je da je to 'dio njezinog posla'. Izjavila je i da eventualno skidanje ovisi o redatelju, pa je spremna glumiti razgolićena za - Bernarda Bertoluccija. Već znate kakve su bile reakcije javnosti - Bertolucci, snimaj!

Komentari

Nema komentara.