NASA Silu ljubi - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      NASA Silu ljubi

NASA Silu ljubi

NASA u listopadu lansira space shuttle Discovery, čija će misija biti najuspješnija ikad. Jer uz nju će biti – Sila i originalni svjetlosni mač Luka Skywalkera.

n.k. 29.08.2007 0 komentara

NASA Silu ljubi

Kad se male ruke slože i olovo plivat može. A kad se čudesa suvremenog marketinga spoje s onima predizborne godine, 30. godišnjicom jednog kultnog filmskog serijala i prstohvatom praznovjerja, dobijete – intergalaktičku vijest dana.

Ista glasi da je NASA odlučila na svoju iduću svemirsku misiju, onu space shuttlea Discovery, ponijeti i originalni svjetlosni mač Lukea Skywalkera, najsvetiju od svih relikvija ljubitelja filmskog serijala Star Wars.

Da bi obilježili taj povijesni događaj, Star Wars likovi okupili su se 28.08. na aerodromu u  Oaklandu, sjedištu Lucasfilma, gdje je svjetslosni mač u ruke dužnosnika NASA-ina svemirskog centra iz Houstona predao – Chewbaccu.

Na opće oduševljenje turista i putnika namjernika, Chewie je na aerodrom stigao u pratnji Bobe Fetta, Jango Fetta, Princeze Leiae, samog Luka Skywalkera, X-Wing pilota, Jedija i, naravno, jakih snaga 501. legije, a intergalaktičke goste dočekao je direktor marketinga NASA centra u Houstonu, Roger Bornstein.

SW relikvija je potom uz pogolemo osiguranje otpremljena u Houson gdje će na sigurnom čekati lansiranje Discoverya u listsopadu. Čak i ako se budu pridržavali nedavno uvedene zabrane konzumiranja alkohola 12 sati prije leta, sasvim je sigurno da će Discoveryjevi astronauti svijet za dva mjeseca zabavljati prizorima vitlanja Skywalkerovim mačem u svemiru. Dotad, na usluzi vam je službeni Star Wars blog  i Flickr galerija povijesne oaklandske primopredaje.

Komentari

Nema komentara.