Ratovi zvijezda postaju Ratovi zombija? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ratovi zvijezda postaju Ratovi zombija?

Ratovi zvijezda postaju Ratovi zombija?

Uskoro izlazi horor knjiga s likovima iz 'Star Warsa', ali se još ne zna radnja. Hoće li Jediji postati zombiji, a Darth Vader vampir?

s.p. 30.01.2009 0 komentara

Ratovi zvijezda postaju Ratovi zombija?

Znali smo da je horor popularan, ali tko bi rekao da će i Lucasovi 'Ratovi zvijezda' dobiti takav tretman? Istina, nije riječ o filmu nego o knjizi inspiriranom filmom, ali i na tom projektu surađuje Lucasfilm. Horor pisac Joe Schreiber pripremio je roman 'Deathtroopers' koji je najavljen kao 'prva horor priča' iz svijeta Star Warsa. (Na fotografiji je detalj s naslovnice knjige.)

Autor bestselera kao što su 'Eat the Dark' i 'Chasing the Dead' nije na svom blogu objavio detalje priče, ali je pokazao koji su mu uzori. Kaže da je radio na knjizi koju bi volio čitati svatko tko je u 70-ima odrastao uz originalnu 'Star Wars' trilogiju i horor klasike kao što su 'Isijavanje' i 'Alien', a ističe i utjecaj pisca Williama Gibsona ('Neuromancer').

Schreiber inače ima dvoje male djece kojima priča omiljene strašne priče, pa kaže da ima iskustva sa strašenjem publike. Kaže da je siguran da će knjiga biti zastrašujuća (vidi naslovnicu!), a publika će je moći upoznati 27. listopada. Tko zna, možda ju Lucas iskoristi kao predložak da napravi jooooš jedan od filmova s kojima zarađuje na staroj slavi od 'Star Warsa'...

Komentari

Nema komentara.