Sienna Miller ljubi Diddya? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Sienna Miller ljubi Diddya?

Sienna Miller ljubi Diddya?

It-djevojka za 2007. i hip-hop mogul Sean Combs seriju zajedničkih izlazaka zaokružili su zajedničkom zorom. Navodno slave rođenje Diddyevih blizanki.

p.h. 30.01.2007 0 komentara

Sienna Miller ljubi Diddya?

Američki paparazzi posljednjih nekoliko dana lome kosti ne bi li uhvatili jedan od najsvežijih glumačko - pjevačko/producentskih parova današnjice Siennu Miller i hip-hop mogula Seana Combsa, poznatijeg kao P Diddy ili Puffy.

It-girl za 2007., Sienna (25), baš kao i Edie Sedgwick koju glumi u filmu 'Factory Girl', često mijenja partnere za tulumarenje, a slično razmišlja i uzbudljivi Puffy koji izlaske ponekad voli zaokružiti i pokojim pucnjem iz pištolja.

Očevici tvrde kako su njih dvoje sad već nanizali seriju od nekoliko uzastopnih izlazaka, uključujući i onaj na Sundance after partyu u Park Cityu, te da je zadnji iz newyorškog hit izlazišta Bungalow 8 završio druženjem do ranih jutarnjih sati u Sienninoj hotelskoj sobi u New Yorku. Za to postoji i dokaz kojeg su paparazzi TMZ-a umalo dvojici Diddyevih 'gorila' platili glavom – klik ovdje.

Diddy ne slavi bez razloga, dugogodišnja djevojka Kim Porter mu je nedavno podarila blizanke, a njegov glasnogovornik tvrdi kako, ako i postoji ikakva veza između njih dvoje, ona je striktno platonska, te kako je Puffy poznat po tome što je odan i vjeran suprug i obiteljski čovjek. Sienna se oko slučaja Diddy još nije oglasila.


 

Komentari

Nema komentara.