Brangelina dobila djevojčicu! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Brangelina dobila djevojčicu!

Brangelina dobila djevojčicu!

U Namibiji, 27. svibnja navečer, Angelina Jolie rodila je djevojčicu Shiloh Nouvel. Prve fotografije djeteta vrijede toliko da bi se njima mogla kupiti cijela ta država.

i.a. 28.05.2006 0 komentara

Brangelina dobila djevojčicu!

Najiščekivanije dijete svijeta showbiza, prvi biološki potomak glumačkog para Jolie Pitt, djevojčica Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, na svijet je došla u afričkoj državi Namibiji, potvrdila je glumičina predstavnica za javnost. Par se, zajedno sa dvoje svoje posvojene djece, povukao od medijskog cirkusa u Namibiju gdje su iznajmili cijelo luksuzno ljetovalište samo za sebe, ne bi li imali mira iščekujući rođenje.

Shiloh, što prema Bibliji znači 'miroljubiva', rođena je u bolnici Cottage u gradu Swakopmundu, a nakon što, zajedno s majkom, provede nekoliko dana u bolnici, obje će se vratiti u iznajmljeno ljetovalište gdje bi, uz svesrdnu pomoć gotovo svih stanovnika, mogli imati mira od paparazza, prenosi people.com. Velike mjere opreza i veliki broj restrikcija uvedeni su upravo zbog sumanutog lova novinara i fotografa na bilo koji ekskluzivitet vezan uz superpopularni par pa tako isti u namibijskoj ambasadi u Pretoriji vizu mogu dobiti samo ako imaju dopuštenje para da se o njima piše.

Kako izvana, tako namibijska vlada štiti par i 'iznutra'; uhapšeno je već nekoliko fotografa, uništeni su im filmovi, podigle su se velike barikade na plaži odmarališta gdje je privremena obiteljska rezidencija, a sam hotel naoružao se teškim osiguranjem te prijeti bio kome tko pokušava pisati o rođenju djeteta bez roditeljske dozvole. Bogme, prava strateška akcija očuvanja rijetke vrste… Nužna i neizbježna, e pa nisam baš sigurna.

Darryn Lyons, predsjedavajući Big Picturesa, predviđa da bi prve fotografije djeteta mogle dosegnuti cijenu od 5 milijuna $$, što je cifra o koja se spominje i pri glasinama o dogovoru para s People magazinom oko objavljivanja prvih Shilohinih fotografija. U tom slučaju novac ide - UNICEFu.

Komentari

Nema komentara.