Chris Penn preselio na Ahiret - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Chris Penn preselio na Ahiret

Chris Penn preselio na Ahiret

Simpatični buco braco Chris Penn pronađen je ovih dana mrtav u svom stanu u LA - u. Uzrok smrti - nepoznat.

p.h. 25.01.2006 0 komentara

Chris Penn preselio na Ahiret

Priča počinje u gradiću u Sjevernoj Karolini. Dvanaestogodišnja Naisi je prekinula svoju kratku vezu s godinu dana starijim Buddyjem jer joj se čini predjetinjast. Novi dečko u kojeg se zagledala je mladi George, koji je puno ozbiljniji i zreliji, ali i osjetljiviji od ostalih vršnjaka. George boluje od rijetke bolesti zbog koje stalno mora nostiti kacigu jer mu kosti na lubanji nisu u potpunosti zacijelile.


U nesmotrenoj igri i naguravanju Georga, Naisi i još dvoje djece iz društva, dešava se tragedija koja na svima ostavlja dubok trag. Sada su prijatelji prepušteni jedni drugima i nestretna situacija ih nagna da u trenu odrastu. Svaki se na svoj način bori s osjećajem krivnje koji ih sviju prožima.
 
Debitanski film tada mladog režisera jednoglasno je osvojilo kritiku i publiku.  Bio je u konkurenciji Sundancea, na uglednom festivalu A kategorije u Torontu osvojio nagradu Otkriće, dobio nagradu Newyorškog kritičarskog kruga za najbolji prvi film, te je u istoj je kategoriji bio nominiran za jednu od najuglednijih nagrada Nezavisni duh.

Specifično je što su sva djeca koja su glumila u filmu bila debitanti, ali ipak nakon filma nisu nastavila s glumačkom karijerom.

Komentari

Nema komentara.