Zvijezde: rubrika baksuz - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Zvijezde: rubrika baksuz

Zvijezde: rubrika baksuz

U našoj zvjezdanoj konstelaciji našao se famozni trojac Aniston, Moore i Johansson – šifre su Bezgaća, Debeljko i Tražim cimera, rubrika Baksuz.

m.n. 29.08.2005 0 komentara

Zvijezde: rubrika baksuz

Paparazzi-smo-lajk, pa ćemo vam telegrafski izreferirati: Jennifer Aniston incidentom je ostala bez gaća, Michael Moore se konačno pogledao u realno ogledalo i zaključio da je s njega iscurio na sve strane, dok se nedavno ozlijeđena Scarlet Johansson u potrazi za cimerom laća Josha Harnetta. Zlo i naopako, kažem vam. Pa sad redom.

Bezgaća. Anistovoj je ovo nesretna godina. Nakon nemilosrdnog odljubljivanja od The Brada i preseljenja u susjedstvo kume joj Courtney Cox, bivšoj se Frendici dogodio nemilosrdni atak na privatnost. U njezin je novi dom bezdušno provalio zasad neidentificirani perverznjak koji je Jenny otuđio nekoliko gaćica i grudnjaka, a uz to je prtljao i po ostalim komadima rublja. Kasnije se pokazalo da je krađa počinjena samo poradi zarade (rublje je prodano na E-Bayu), a Anistonica je pak unajmila zaštitare.

Debeljko. Da se ne biste iznenadili kad sljedeći put ugledate sasma šlang figuru Michaela Moorea – gospon dokumentarist za 3,800 dolara tjedno trenutno boravi na Pritkin Longevity Center and Spa (!) na Floridi s jednim jedinim ciljem: u tri tjedna izgubiti cca pet kilograma. Iako je Mooreova akcija hvalevrijedna, svjetski se mediji (zašto bismo i mi bili drugačiji) ozbiljno sprdaju s navedenim brojkama, ali i činjenicom da Centar osim snobovskog imena ne nudi ništa do šarlatanstva.

Tražim cimera. Mala se Johanssonova očito ozbiljno bacila na Josha Harnetta kojeg je upoznala za snimanja De Palminoga filma 'Black Dahlia' u Bugarskoj. Pouzdan izvor kojeg utjelovljuje prijateljica para, medijima je odala da je duo već počeo tražiti neko gnijezdašce. Lokacija: New York, kvartovi: SoHo ili West Village. Javite! Najhrabriji im već predviđaju brak.
Komentari

Nema komentara.