Scarlett nova žrtva paparazzomanije - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Scarlett nova žrtva paparazzomanije

Scarlett nova žrtva paparazzomanije

Progonjena zvjerka – 'divine' Scarlett Johansson. Nimalo divine nije bila automobilska nesreća u kojoj je nastradala bježeći od paparazza.

filmski.net 22.08.2005 0 komentara

Scarlett nova žrtva paparazzomanije

U gradacijskom raspoloženju dalje – nije pripomoglo niti to što je bježeći od upornih fotografa svojim Mercedesom udarila u drugi automobil u kojem je bila majka s dvije kćerkice! Mjesto radnje – Kalifornija, zabavni park Disneyland. Vrijeme radnje – petak, 19. kolovoza, popodne. Sunčan dan.

Na sreću nitko nije bio ozlijeđen. Obje su se djevojke/gospođe parkirale, Scalett, vidno potresena, kažu očevidci, se pristojno ispričala, izmijenile su podatke, a po mlađahnu je zvijezdu ujedno i stigao novi Mercedes s vozačem koji ju je odveo kući. Od njenog je predstavnika za javnost stigla ćitaba po kojoj je za nesreću kriv paparazzo koji je glumicu natjeravao gotovo sat vremena dok je s dvojicom prijatelja pokušavala ući u Disneyland.

Cijela je ova situacija, nažalost, samo jedna u nizu sličnih koje se dešavaju ponajviše u Americi gdje je star sistem puno napuhaniji nego, recimo, u Europi. Ljeto je posebno aktualno jer svjetski magazini, i žuti i oni 'ozbiljniji' plaćaju astronomske novčane svote za paparazzo fotografije glumaca, glumica i starletica u obnaženom plaža/pokraj bazena/toples/golom izdanju.

Naime, poražavajući su posljednji rezultati tržišnih ispitivanja u kojima je ustanovljen ozbiljan poraz tzv. ozbiljnog&pametnog sadržaja naspram onog neobaveznog i najčešće tračerskog. Porazi se bilježe od najužeg vrha izdavačke piramide i izdanja poput New York Timesa pa nadolje, od papirnatih do Internet medija.

Komentari

Nema komentara.