Marry me, marry me… - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Marry me, marry me…

Marry me, marry me…

Pa ajd' da se opet ženim. Jel' hoćeš i ti isto? Hoću. I to je sve ukratko – još jedna svadba modenjača - jako smo lijepi i puno se volimo…

m.n. 05.01.2005 0 komentara

Marry me, marry me…

Jude Law je na snimanju filma 'Alfie' osim obaveznih mu scena, snimio i svoju kolegicu Siennu Miller i otada su nerazdvojni. Prošle mu se godine izdogađalo svašta, konačno se otarasio bivše mu Sadie Frost, hvalili svi širom svijeta njegov seksepil, zaljubio se, preselio u novi stan s dragom… Tiradu je završio romantično, pa je na sam Božić Millerici poklonio dijamantni zaručnički prsten i ganuo je do suza.

Nakon njenog pristanka, kao svaki pošteni otac, prvo je nazvao svoje troje djece koja se vjenčanju najviše vesele te ih je 'almost married' par malo odveo do Sejšela. Datum svadbe još nije određen, a njihova glasnogovornica kaže da sve ovisi o filmskim im rasporedima jer su strava zauzeti.

Navedimo još samo da ova vijest prilično iznenađuje, jer su pred samo mjesec dana mladenci opovrgnuli ovakve insinuacije po medijima. Prelijepa Sienna ipak ima samo 23 godine, pa je Law s njom morao nježno i natanane.
Komentari

Nema komentara.