Angelina mama, drugi put - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Angelina mama, drugi put

Angelina mama, drugi put

Angelini Jolie je toliko divno biti mama da je posvojila još jednog sinčića iz sirotišta u Rusiji.

m.n. 18.10.2004 0 komentara

Angelina mama, drugi put

Angelina Jolie (29) se toliko pronašla u majčinstvu da želi posvojiti još cijelu četu klinaca. Malo je stavila muškarce po strani, posvetila se ulozi mame, a nije zanemarila ni glumu. Sve joj ide k'o po špagi… Nakon nekoliko posjeta Rusiji, što u svom aranžmanu, što u cipelama poslanice dobre volje pri UN-u, postigla je svoj cilj.

Ovaj put je na tajnom putovanju u Moskvu usvojila i drugog sinčića. Ljepotica je prije zaljubljivanja u sedmomjesečnog Gleba tjedan dana obilazila sirotišta u ruskoj prijestolnici. Ruske je vlasti humana, ali izbirljiva dama molila da joj pronađu plavokoso i plavooko dijete, zbog nama nepoznatih razloga, a čim je ugledala bebicu, znala je da je baš on taj.

Mali Maddox, kojeg je u Kambodži posvojila zajedno s Billy Bob Thornthonom od kojeg se brzo razvela, dobio je bracu. Angelina je mudru joj odluku pojasnila time da Maddox baš kreće u školu; neovisniji je i oboje su spremni za novu bebu u kući. Samohrana se mama u Moskvu mora vraćati bar još nekoliko puta na saslušanja o usvojenju što bi moglo potrajati još šest mjeseci.

Komentari

Nema komentara.