Gangster ih (ni)je spojio - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Gangster ih (ni)je spojio

Gangster ih (ni)je spojio

Upoznajte protagoniste filma 'Gangster te voli' - Marina, Maju, Antu i Danicu!

s.p. 25.01.2014 0 komentara

Gangster ih (ni)je spojio

Pogledajte najave filma 'Gangster te voli' i upoznajte ljude koje je spojila potraga za ljubavlju. Hoće li između Maje i Marina na kraju zaiskriti i kako su se upoznali Ante i Danica - provjerite u dokumentarnoj komediji 'Gangster te voli' Nebojše Slijepčevića koja 6. veljače stiže u kina diljem Hrvatske.
 

Marin

Marin je Gangsterov klijent i jedan od potencijalnih imotskih kandidata za lijepu Bugarku Maju. Marin je tvrd orah i veoma je izbirljiv kad je riječ o ljubavi pa nije čudo što Gangster kaže da, kad njega riješi, konačno može u mirovinu.


Maja

Maja je lijepa Bugarka koja je, slijedeće svoje srce, došla u Hrvatsku prije nekoliko godina. Nakon braka koji je završio razvodom ostala je samohrana majka. Maja uz pomoć Gangstera traži novu ljubav među momcima iz Dalmatinske zagore. Hoće li u Marinu i ostalim Gangsterovim momcima prepoznati ljubav svog života?


Ante i Danica
 
Ante i Danica simpatičan su ljubavni par u najboljim godinama, a njihova je veza jedno od najnovijih Gangsterovih postignuća. Upoznali su se prije tri godine i otad su nerazdvojni. Inače, Danica je poznata i po tome što vrlo uspješno hip-hopa.

Komentari

Nema komentara.