Gangster kreće na turneju! - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Gangster kreće na turneju!

Gangster kreće na turneju!

Gangster i Čipkice uz pjesmu najavili najveće kino otvaranje dokumentarnog filma u Hrvatskoj. Gangster vas čeka u kinima!

s.p. 05.02.2014 0 komentara

 Gangster kreće na turneju!

Na pretpremijeri filma 'Gangster te voli' u kinu Grič predstavljen je i alternativni happyend filma koji je publiku u isto vrijeme rasplakao i nasmijao. Najveće kino otvaranje jednog dokumentarnog filma u Hrvatskoj pjesmom je pozdravio protagonist Nediljko Babić-Gangster u pratnji ženskog etno zbora Čipkice.

Oni su zajedno izveli pjesmu 'Ostala je sama' sa soundtracka filma. Za tu prigodu snimljen je i spot u režiji Nebojše Slijepčevića koji je ovoga vikenda doživio TV premijeru na CMC-u, a od danas je dostupan i online. Gangsterova pjesma prethodno je osvojila srca mnogih ljudi, od HotDocsa u Torontu, gdje je film imao međunarodnu premijeru, do publike Festivala mediteranskog filma Split prošloga ljeta na Bačvicama.
 

'Ostala je sama' - pjesma iz filma koju izvode Nediljko Babić Gangster i ženski etno zbor Čipkice.

Film 'Gangster te voli' kreće u distribuciju po cjelokupnoj nezavisnoj kino mreži diljem Hrvatske te u multipleksima Cineplexx od četvrtka 6. veljače 2014. U prvom vikendu moći će ga se pogledati u Zagrebu, Splitu, Puli, Osijeku, Sinju, Vodicama, Velikoj Gorici, Kutini, Varaždinu, Zaboku, Đakovu, Novskoj, Slatini i Prelogu.

Nakon projekcije u Zagrebu, Nediljko Babić - Gangster i ekipa filma gostovat će na projekcijama u Splitu (6.2.), Sinju (7.2.), Sisku (12.2.), Rijeci (13.2.), Poreču (14.2.) i Rovinju (15.2.). Raspored distribucije po svim gradovima i kinima potražite na ovoj poveznici.

Komentari

Nema komentara.