'Larin izbor' stiže u kina! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      'Larin izbor' stiže u kina!

'Larin izbor' stiže u kina!

Početkom ljeta u kinima bi se trebao pojaviti igrani film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' koji se direktno nastavlja na radnju popularne serije!

s.p. 28.05.2012 1 komentara

'Larin izbor' stiže u kina!

Već smo najavili da se snima filmska verzija 'Larinog izbora', a sada je stigla i obavijest Continental filma da film uskoro kreće u kinodistribuciju, i to pod naslovom 'Larin izbor: Izgubljeni princ'! Riječ je o cjelovečernjem filmu koji se direktno nastavlja na događaje iz prve sezone serije, te donosi odgovore na dugoočekivana pitanja, ali uvodi i nove, nikad prije viđene likove

Prva sezona TV serije 'Larin izbor' završit će obratom u radnji, a finale serije ostavit će gledateljima brojna pitanja čiji odgovor mogu naći u filmu. 'Larin izbor: Izgubljeni princ' vodi publiku nekoliko godina u budućnost. U životima Lare i Jakova događa se novi, spektakularni obrat i postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote.

Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime? Mogu li Lara i Jakov još jednom iznaći snage, pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i obitelj? Za ono što im je sveto morat će biti spremni platiti i najveću cijenu...

Film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge igraju Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić i Dino Rogić kojima se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.

'Larin izbor: Izgubljeni princ' s prikazivanjem u svim hrvatskim kinima kreće uskoro, a kao vjerojatni termin premijere navodi se početak ljeta.

Komentari
A: Una.T 27.06.2012 Pogledaj profil

Poruka Da li će se film,moći pogledati na filmski.net ?? :)