Publika izabrala 'Larin izbor'! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Publika izabrala 'Larin izbor'!

Publika izabrala 'Larin izbor'!

'Larin izbor: Izgubljeni princ' obara rekorde gledanosti u hrvatskim kinima te je već prvog vikenda skupio preko 10.000 gledatelja!

s.p. 02.07.2012 0 komentara

Publika izabrala 'Larin izbor'!

Von Trier, Almodovar i Haneke ne mogu skupiti puno publike u hrvatskim kinima, ali domaća Lara - može!  U prva četiri dana prikazivanja u kinu film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' pogledalo je čak 11.105 gledatelja što se reklamira kao 'najveće kino otvaranje nekog domaćeg filma od osamostaljenja Hrvatske!'

Ovaj veliki rezultat je još veći ako se uzme u obzir da se film nalazi u ograničenoj kino distribuciji, odnosno ne igra u svim multipleksima u Hrvatskoj nego ekskluzivno u Cineplexx kinima u Zagrebu, Osijeku i Splitu te u kinima u Puli, Daruvaru, Samoboru i Dubrovniku.


'Larin izbor: Izgubljeni princ', trailer.

Filmski nastavak jedne od najgledanijih domaćih televizijskih serija počeo se prikazivati od prošlog četvrtka, a veliki interes publike očekuje se i u danima koji slijede, te se priprema i susret publike s glavnim zvijezdama.

03. srpnja u 20 sati, sat vremena prije projekcije u 21h, u zagrebačkom kinu Cineplexx Centar Kaptol gledatelji će se moći upoznati s glavnim glumcima filma Doris Pinčić i Ivanom Hercegom. Splitska publika također će imati priliku susresti se s popularnim zvijezdama. 04. srpnja od 18 do 19 sati u splitskom Cineplexxu najveći obožavatelji 'Larinog izbora' moći će se družiti s Jagodom Kumrić i Stefanom Kapičićem.

Komentari

Nema komentara.