Koja rijeka teče ispod mosta Chucka Norrisa? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Koja rijeka teče ispod mosta Chucka Norrisa?

Koja rijeka teče ispod mosta Chucka Norrisa?

Ako slovački glasači tako izglasaju, rijeka Morava će ubuduće teći ispod mosta Chucka Norrisa!

Siniša Paić 24.02.2012 0 komentara

Koja rijeka teče ispod mosta Chucka Norrisa?

Ovo nije šala - Chuck Norris bi zaista mogao dobiti most u Slovačkoj! Naime, izgrađen je novi pješački i biciklistički most iznad rijeke Morave, na granici s Austrijom, a ime mosta odabrat će glasači internetske ankete u kojoj trenutno vodi - Chuck Norris!

Kao i u ostatku svijeta, i u Slovačkoj je Chuck Norris glavni junak popularnih viceva, te je zato u anketi za ime mosta dobio 74% glasova, a tek na drugom mjestu je carica Marija Terezija sa samo - 8% glasova. Konačnu odluku o imenu mosta kod Bratislave donijet će regionalna skupština, no regionalni čelnik već je najavio da će poštivati volju naroda, a internetsko glasovanje traje do travnja.

Zanimljivo je da je Chuck jako popularan u bivšoj Austro-Ugarskoj, te smo davne 2006. javili kako Chuck Norris vodi u internetskom glasovanju za imenovanje novog mosta u mađarskom glavnom gradu Budimpešti. Ipak, ovo je bila rijetka bitka koju je Chuck Norris izgubio - najviše glasova za ime mosta nad Dunavom dobio je američki satiričar Stephen Colbert koji je pozvao svoje gledatelje da glasaju za njega.

U drugom krugu glasanja Colbert je opet pobijedio, na drugom mjestu je završio još jedan američki satiričar, Jon Stewart, a treće mjesto osvojio je mađarski nacionalni junak Miklós Zrínyi - pardon, hrvatski nacionalni junak Nikola Šubić Zrinski. Na kraju su Mađari prekinuli sprdačinu i dali mostu neutralno ime.

Komentari

Nema komentara.