Chuck Norris je najjači i u crtiću! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Chuck Norris je najjači i u crtiću!

Chuck Norris je najjači i u crtiću!

Konačno je izišao DVD s animiranim nastupom Chucka Norrisa koji dokazuje da još nije nacrtan čovjek koji ga može poraziti!

s.p. 06.08.2011 0 komentara

Chuck Norris je najjači i u crtiću!

Legendarni Chuck Norris je toliko jak da nije mogao naći prave protivnike u stvarnom svijetu, pa se jednom otisnuo i u svijet animacije! Danas Chuck Norris vlada svijetom viceva, a 1980-ih je vladao svijetom akcijskih filmova. Onda mu je pala na pamet luda ideja da postane akcijski junak animirane serije, te je pokrenuo seriju 'Chuck Norris: Karate Kommandos', a sada je konačno izišao DVD sa svim epizodama.


'Chuck Norris: Karate Kommandos', trailer.

Kreator i glavni junak serije je, dakako, Chuck koji tumači vođu 'Karate Kommandosa', posebnog vladinog odreda koji se bori protiv zločinačke organizacije VULTURE. Na čelu VULTURE-a je zločinac s kandžom zvani Kandža ('Claw'), a njegov pomoćnik je ninđa zvani...Superninja. I Chuck ima svoje pomoćnike, a to su ostali članovi Karate Kommandosa (Pepper, Reed, Kimo, Tabe i Too Much) koji mu pomažu u borbi protiv zločinaca koji stalno žele zavladati svijetom.

Na veliku žalost svih Chuckovih obožavatelja, snimljeno je samo pet epizoda, a serija je zatim ukinuta. Nije imala podršku ni publike ni kritike koja je zamjerala seriji da je previše neoriginalna, a zlobnici su primijetili da komandosi-karatisti u crtiću zapravo ni ne koristi karate...

Komentari

Nema komentara.