Seksi tajne starog Hollywooda - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Seksi tajne starog Hollywooda

Seksi tajne starog Hollywooda

Jesu li razotkriveni slavni glumci (i glumice!) koji su koristili usluge biseksualnih i gej prostitutki?

s.p. 30.01.2012 0 komentara

Seksi tajne starog Hollywooda

Bivši marinac Scotty Bowers najavio je izdavanje knjige u kojoj će objaviti priču o lancu biseksualne prostitucije kojeg je navodno organizirao u Hollywoodu. Bowers tvrdi da se bavio svodništvom u vrijeme 'zlatnog doba Hollywooda', te kaže da su mu klijenti bili Cary Grant, Rock Hudson,  George Cukor, Vivien Leigh te poznati par Spencer Tracy i Katharine Hepburn (naslovna fotografija). Za Hepburn Bowers tvrdi da ju je spojio s 'preko 150 različitih žena'.

Knjiga 'Full Service: My Adventures in Hollywood and the Secret Sex Lives of the Stars' trebala bi izaći iz tiska 14. veljače, a Bowers kaže da je odlučio tek sada progovoriti jer su svi slavni klijenti mrtvi pa im 'istina više ne može naškoditi'. Tvrdi da se počeo baviti ovim biznisom na prijedlog glumca Waltera Pidgeona i objašnjava da mu je posao cvjetao sve dok nije došla epidemija AIDS-a.

Bowersa su već i prije povezivali s prostitucijom u Hollywoodu, no još uvijek traju rasprave oko toga jesu li istinite njegove tvrdnje da su Katharine Hepburn, Spencer Tracy i Cary Grant imali biseksualna iskustva.

Komentari

Nema komentara.