Kad misica siluje misionara - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Kad misica siluje misionara

Kad misica siluje misionara

Ovo je stvarno tema za 'Tabloid' - luda misica otima mladog misionara, tri dana ga seksualno iskorištava i postaje svjetski poznata!

s.p. 15.11.2011 0 komentara

Kad misica siluje misionara

U britanskim kinima upravo počinje igrati 'Tabloid', dokumentarac koji ima tako ludu priču da bi je teško bilo izmisliti. Genijalni dokumentarist Errol Morris snimio je biografiju Joyce McKinney koja se 'proslavila' slučajem koji krajem 1970-ih nije silazio sa stranica tabloida.

Joyce je bivša miss Južne Karoline koja se zaljubila u mladog mormonskog misionara Kirka Andersona pa ga je, uz pomoć suradnika, 1977. otela u Velikoj Britaniji, lisicama vezala za krevet i seksualno iskorištavala puna tri dana. Kad je Korg podnio tužbu, Joyce je izjavila da je seks bio dobrovoljan i da su mu mormoni isprali mozak, ali nije ostala na suđenju nego je prerušena pobjegla u SAD.


'Tabloid', trailer.

Pošto je u to vrijeme bilo nezamislivo da žena siluje muškarca, u odsutnosti je osuđena samo zbog otmice, a Velika Britanija nije tražila izručenje. Tabloidi su poludili za slučajem 'mormonskog seksa u lancima', a Joyce im je uvijek davala dovoljno materijala za članke, pa su kasnije procurile i njezine gole fotografije iz prošlosti.

Kritičare je oduševio Morrisov dokumentarac u kojem se vrlo detaljno i dinamično opisuje sočna priča, a Joyce nije bila tako sretna zbog filma. Podnijela je tužbu protiv redatelja i izjavila da ju prikazao kao 'ludu seksualnu zločinku, sado-mazo prostitutku i silovateljicu'.

Redatelj Morris odgovorio je da je Joyce dobrovoljno sudjelovala u filmu i objasnio da su joj platili putne troškove i limuzinu, te je sudjelovala na promociji filma na premijeri i brojnim festivalima. U svakom slučaju, Joyce i dalje ostaje redovita gošća tabloida - prije par godina se opet pojavila u vijestima, i to kao prva vlasnica pasa kloniranih u komercijalne svrhe.

Komentari

Nema komentara.